Izvor:Foto: Printskrin/Instagram/anjatodorovic11

ZADRUGARKA U ZAVOJIMA: Mnogi komentarišu njen poduhvat

Izvor: Nportal

27.09.2024.

11:02

ANJA Todorović, nekadašnja učesnica "Zadruge" objavila je da je nedavno boravila u bolnici zbog estetskog poduhvata.

Anja je otkrila da je u uradila liposukciju podbratka ali i čuveni zahvat poznatiji kao "mačije oči". Ova objava izazvala je veliku pažnju javnosti i komentare: 

- Iskreno, prezadovoljna sam, mom estetskom timu verujem u sve što mi kažu. Uradila sam liposukciju podbratka i mačije oči. Sada sam stvarno prezadovoljna, ja ne krijem nikad šta radim, ja sam po tom stavu vrlo otvorena, jer smatram da svaka žena, devojka treba da ulaže u svoj izgled kako fizički, tako i duhovno - rekla je Anja za "Republiku", a ako je suditi prema njenom poslednjem storiju na Instagramu, oporavak još uvek traje.

BloombergAdria.com

 

Anja je želela da uradi uvećanje zadnjice: 

- Cvele je jako zadovoljan Anjinim izgledom i smatra da se tom operacijom upropastila. Sa druge strane, taj zahvat nije bezazlen, oporavak je dug, a uskoro treba da uđe u rijaliti. Anja dosta radi na sebi, svakodnevno vežba i bila bi šteta da prirodu zameni za plastiku, kad već nema potrebe - govorio je nedavno za "Svet" izvor blizak paru i dodao:

- Cvele se ljuti i kaže joj da je postala zavisnik od estestke hirurgije i to mu se uopšte ne dopada. Anja pokušava da ga ubedi da će biti srećnija i lepša, ali ako ne uspe, videćemo od čega će da odustane - od verenika ili od g**e.