Izvor:Foto: ATA images/Printskrin Jutjub/ sanjamarinkovic

"Nismo imali za lečenje, tata je molio za novac po selu"

Izvor: Nportal

27.09.2024.

17:44

"Kada se moja mama lečila, moj tada je pozajmljivao novac po selu, nismo imali..."

Tokom karijere Rada Manojlović suočila se sa mnogobrojnim usponima i padovima.

Pevačica se sada prisetila najtežeg perioda života, majčine bolesti, te otkrila da od tada jednom čoveku nije oprostila.

Rada se tom prilikom osvrnula na priču o novcu, te otkrila da joj novac ništa ne znači.

BloombergAdria.com

- Ne znači mi, vidi, ja sam imala sam jednog komšiju, koji nam je i rođak i koji je onako stvarno bogat. I kada se moja mama lečila, moj tada je pozajmljivao novac po selu, nismo imali, mislim to je stvarno bila bolest koja je dugo trajala. I on je njega tada pitao za, ne znam, da mu pozajmi 50 evra, što je za njega bilo... kao i danas da te neko pita za 50 evra. NJemu to ništa nije značilo. Gradio je kuću, imao je ne znam koliko - ispričala je u svojoj ispovesti Rada.

- I on je nama rekao da trenutno gradi kapiju pa nema, a to mu je peta kuća i tako to. A svi su znali, celo selo je znalo da se moja mama leči, mi uzimamo za to, za bolest. Na kraju je moj otac svima vratio dugove, ali sam tada prezrela tog čoveka i nikad mu se više nisam javila, dvadeset godina eto, a to je preko puta nas.

- To me je jako pokrenulo jer nisam mogla da shvatim. Sirotinja nam je davala zadnje što su imali, a on, eto...

Podsetimo, Rada Manojlović imala je 19 godina kad se njena majka razbolela, radila je i paralelno učila kako bi zaradila novac i pomogla ocu oko lečenja majke.

(Story)