Izvor:Foto: N. Skenderija

"IMA ZARAZNU ENERGIJU..." Glumci otkrili kakva je Kasandra

Izvor: Nportal

28.09.2024.

11:40

KOLUMBIJSKA glumica, Koarima Tores, poznatija kao Kasandra, stigla je u Srbiju. Povod njenog dolaska je uloga u seriji "Igra sudbine".

U Srbiji, poznata kao Kasandra, slavna Koarima će se pojaviti u pomrnutoj seriji kao specijalni gost. 

Glumci koji su delili kadar sa njom i koji su bili na proslavi povodom njenog dolaska su otkrili kakva je tokom privatnog druženja. 

Luka Raco, jedan od glavnih junaka ovog serijskog ostvarenja je imao priliku da sarađuje sa čuvenom Kasandrom, a kako je istakao, oduševila ga je energijom koju emituje.

- Moram priznati da je Koraima divna i srdačna osoba. Od prvog momenta kad je došla na set kada smo je upoznali, oduševila me je toplinom i iskrenošću. Najviše me je impresioniralo to koliko je otvorena i koliko sa ljubavlju prilazi ljudima. Grli ih kada ih upozna, što zaista na neki način stvori osećaj bliskosti sa njom iako se tek upoznala sa svim ljudima koji učestvuju na ovom projektu. Ima neku zaraznu energiju, nasmejana je, vesela stalno, što ja prilično cenim kod ljudi i to bih morao da istaknem. Sama saradnja sa njom je bila predivna. Jedno veliko iskustvo i hvala produkciji što su nam omogućili da je upoznamo i da radimo sa njom - rekao je glumac pa ispričao kako je protekla proslava: 

- Što se tiče žurke, bilo je fenomenalno. Svi su bili veseli i uživali uz muziku. Interesantno je što se i ona odlično zabavila. Igrala je čak uz našu domaću muziku i neke naše pesme. Igrala je sa ekipom, sa svim ljudima. Mislim da ne postoji osoba koja je bila na žurci, a da se ona nije upoznala sa njom, razmenila koju reč, pozdravila i slikala. Svaka joj čast na energiji i strpljenju za sve nas koji smo bili tamo. Jedno lepo iskustvo, lep deo projekta na kom je ona učestvovala i dobra žurka.

BloombergAdria.com

 

Glumica Dragana Mićalović nije delila kadar sa Koraimom, ali je uspela da proćaska sa njom i malo je reći da je oduševljena: 

- Predivna je. Puna ljubavi, radosti… Ko god je želeo od ekipe da popriča sa njom, srčano IE prihvatila razgovor. Ona je definitivno sećanje na najbežbrizniji period života i mislim da je velika stvar ovo što je produkcija uradila. Kasandra je oličenje, prva asocijacija telenovela i sapunica – priča Dragana Mićalović.

Ovo je drugi put da smo dočekali kolumbijsku glumicu, a Koraima je na konferenciji za medije istakla da je oduševljena energijom i ljubavlju sa kojom je dočekana u Beogradu. U njenu čast je ekipa serije priredila i žurku, na kojoj je glumica sve vreme đuskala, pevala, a kada se potpuno opustila, otvorila je šampanjac i sekla je tortu.

Koarima je oduševljena srpskim specijalitetima koje je probala.

- Pila sam medovaču. Mnogo mi se dopalo. Sve ono što sam probala mi se dopalo i meso, piletina, salata i sirevi - rekla je ona.

(Blic)

#VIP #Koraima Tores #glumica Koarima Tores #Dragana Mićalović #Luka Raco