Izvor:Foto: Z. Jovanović, N. Knežević

Uhapšen bivši muž advokatice Borović - došao do njenog stana

Izvor: Nportal

28.09.2024.

15:53

POZNATA beogradska advokatica je još u maju ove godine prijavila bivšeg supruga da ju je, navodno, posle svađe fizički napao, nakon čega mu je izrečena mera zabrane prilaska i komunikacije.

Beogradska policija uhapsila je I. M, bivšeg supruga advokata Irine Borović, i protiv njega podnela prijavu za nasilje u porodici jer je, navodno, prekršio privremenu sudsku meru da prilazi Irini Borović, i došao do njenog stana.

Poznata beogradska advokatica je još u maju ove godine prijavila bivšeg supruga da ju je, navodno, posle svađe fizički napao, nakon čega mu je izrečena mera zabrane prilaska i komunikacije.

BloombergAdria.com

Irina je ćerka poznatog advokata Borivoja Borovića, a nezvanično se saznaje da je do svađe između bivših supružnika došlo kada je I. M. došao po dete.

BloombergAdria.com

- Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu primilo je izrečenu hitnu meru zabrane prilaženja i komuniciranja koju je doneo policijski službenik PS Savski venac u odnosu na I. M. (39) prema žrtvi I. B. Imajući u vidu da iz priloga dostavljenih uz navedenu hitnu meru proizlazi da učinilac čini fizičko i psihičko nasilje prema žrtvi, Prvo OJT u Beogradu predložiće sudu da se hitna mera produži shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, nakon čega će doneti odluku o eventualnom pokretanju krivičnog postupka prema učiniocu - saopšteno je tada iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

BloombergAdria.com

Irina Borović i I. M. venčali su se 2015. godine, a ime I. M. je pomenuto i tokom suđenja Belivukovom klanu. Naime, zaštićeni svedok Srđan Lalić je, tokom jednog ispitivanja, na pitanje optuženog Miloša Budimira ko mu je poklonio skupoceni roleks, odgovorio da je to učinio I. M. 

(Telegraf)