Izvor:Foto: ATA images/A. Ahel, Fejsbuk/Petar Zekavica

GLUMAC O DETALJIMA NESTANKA ĆERKE: Ko zna kako bi se završilo

Izvor: Nportal

29.09.2024.

20:28

"ČUVAJTE decu i nek vas Bog čuva", poručio je Zekavica.

Ćerka glumca Petra Zekavice koji je danas na društvenim mrežama zamolio sve da ga obaveste ukoliko vide njegovu maloletnu ćerku koja je pobegla od kuće, pronađena je.

Ispod Petrove objave oglasila se Kate Zekavica koja je napisala sledeće:

- Evo tu je Sofijina majka. Sofija je pronađena živa, odvezena je u bolnicu. Veliko hvala svima.

BloombergAdria.com

Nedugo potom i Petar se oglasio na društvenim mrežama sa novim informacijama, uz fotografiju ćerke u kolima hitne pomoći.

- Sofija je pronađena. Trenutno je bolnici. Želim da se zahvalim svima na neverovatnoj podršci i brzini kojom su svi ljudi dobre volje odreagovali. Da nije bilo vas ko zna kako bi se sve ovo završilo - započeo je glumac i nastavio:

- Zahvaljujući vašim re-postovima, gospodin Obrad koga lično ne poznajem je primetio Sofiju u Zemunu i ja sam krenuo tim tragom koji se ispostavio tačanim. Obrade veliko Vam hvala! Ubrzo se javila i gospođa koja je Sofiju videla u prodavnici i čija je ćerka uspela od odvuče Sofijinu pažnju i sačuva dragocene minute pre mog dolazka. Zahvala sam vam. Zahvaljujem i inspektoru policije Milošu iz MUP a Srbije iz Despota Stefana. Zahvaljujem i ljudima iz medija. Prijateljima iz branše kao i svima vama koje ne poznajem i koji ste pritrčali u pomoć. Čuvajte decu i nek vas Bog čuva! Hvala - zaključio je Zekavica.

BloombergAdria.com

Da podsetimo, glumac Petar Zekavica obratio se danas prijateljima i poznanicima zbog nestanka ćerke.

On je napisao kako njegova ćerka ima suicidne misle, te da je danas u Beogradu pobegla od kuće.

BloombergAdria.com

- Pažnja! Molim sve prijatelje i poznanike u Beogradu da obrate pažnju ako primete moju ćerku Sofiju Zekavicu (16) da okrenu mene ili policiju u Beogradu. Pobegla je danas od kuće, suicidna je i tražimo je! Ovo su slike od danas! - napisao je Petar u opsu na društvenoj mreži, uz fotografiju, a sada je njegova naslednica pronađena.