Izvor:Foto: ATA images

"DANAS NISAM NI ZA ŠTA": Haris još uvek na sudu

Izvor: Nportal

30.09.2024.

14:06

HARIS se pojavio na sudu zbog podele imovine sa bivšom suprugom, a nje nije bilo.

Pevač je bio neraspoložen za razgovor o temi podele imovine: 

- Danas nisam ni za šta, još sam na sudu - rekao je Haris, a onda na pitanje da li je reč o podeli imovine, pevač poručio da ne želi s medijima o tome da priča.

On je i na pitanje da li se Melina pak pojavila u nekom trenutku, rekao da "ne zna".

Prema pisanju domaćih medija, Haris je sa Melinom podigao ogroman zajednički kredit za vilu na Senjaku u kojoj su do skoro živeli, a u kojoj pevač živi sa naslednicima i dalje, dok se Melina preselila na drugu lokaciju.

Prema rečima advokata, imovina stečena u braku smatra se zajedničkom imovinom koja se deli u zavisnosti od doprinosa supružnika.

- Sticanje bilo koje imovine u braku smatra se zajedničkom imovinom, ali ne sa opredeljenim udelima, što znači da se imovina deli srazmerno doprinosu koji je supružnik, odnosno koji su supružnici imali u sticanju imovine. Naravno, supruga, odnosno majka, ima poseban doprinos u sticanju te imovine iz razloga što samo odgajanje i čuvanje dece i kućni poslovi, što uključuje kuvanje, peglanje, čišćenje i sve ostalo što čini poslove majke i vrsne domaćice, predstavlja poseban doprinos koji može kada se obračunava u brojkama i u samom startu iznositi oko nekih 15-20 procenata - rekao je advokat i dodao:

- Vezano za nekretnine koje su stečene u braku takođe važi rečeno – ko, koliko, kada, i od čega je kupio nekretnine i u kom obimu - zaključio je on.

Pevač je nakon stavljanja tačke na brak sa Melinom u emisiji "Scena", koja se emituje na Blic TV, izneo nepoznate detalje o odnosu sa još uvek zakonitom ženom.

- Ne sretnemo se kada legnemo da spavamo. Mi imamo veliki komfor, pa svako ima svoju sobu. Ako hoće da spava, da se tušira, kupa, radi svašta nešto u svom intimusu... Svako je hteo da ima svoju sobu, a ako nekom treba se*s, zbližavanje, to nije nikakav problem. Dođi u moju sobu, ili ću ja u tvoju. Pa mislim da je to jedan još nivo lepše - rekao je, između ostalog, Haris.

Kako mediji navode, Melina sada živi navodno na Azrunoj obali, a nedavno ju je posetila i ćerka Đina.

(24 sedam)

#Haris DŽinović #Melina Galić #podela imovine Haris DŽinović i Melina Galić #VIP