Izvor:Foto: ATA images

PRIDRUŽUJE SE USKORO: Sneža otkrila kada se vraća Saša

Izvor: Nportal

30.09.2024.

14:45

O zdravstvenom stanju producenta "Granda" Saše Popovića se priča danima.

Pevačica Snežana Đurišić je sa Sašom u žiriju, a sada je nasajvila svoj veliki solistički koncert. Tokom razgovora za "Blic" pomenula je njeno prijateljstvo sa pevačicom Lepom Lukić, te je otkrila kada se Saša Popović vraća u žiri "Zvezda Granda".

- Kako da se ne sećam prvog susreta sa Lepom Lukić. Tresla sam se. Želela sam samo da mi se nasmeje. Htela sam taj lepi kontakt. Imala sam prema njoj strahopoštovanje. Lepa kao lepa, neposredna, otvorena, jednostavna bukvalno me je primila kao svoje dete. Od tada do danas Lepa Lukić je za mene nešto posebno - rekla je Snežana, a onda se dotakla zdravstvenog stanja kreativnog direktora "Grand" produkcije.

- Saša Popović nam se pridružuje uskoro, jer je zbog zdravstvenih razloga odsutan. Željno čekamo to sledeće snimanje. On dolazi na sledeće snimanje - istakla je ona.

Pesmu "Moj genije", pevačica je posvetila lekaru koji joj je osvojio srce.

- Jeste ta pesma posvećena Vanji, naravno da je posvećujem i svima koji slušaju i vole ono što ja radim. Većina mojih kolega i koleginica ne doživljava tako pesmu. U principu ne doživljavam pesme tako lično, ne pronalazim se u njima, mada bih mogla. Svako od nas voli, svađa se, ljubi i rastaje se, život se živi. Veliki procenat dešavanja u životu, poznat je svima nama- rekla je pevačica.

BloombergAdria.com

Nedavno se u medijama pojavila lažna informacija da je Snežanin izabranik, doktor Vanja Milošević preminuo.

- Na internetu se pojavio lažni naslov sa lažnom vešću o smrti mog partnera, koju sam ja navodno čula dok sam nastupala i svako slovo tog naslova je laž. Dok pokušavam da saberem misli od besa, bez prestanka me kontaktiraju zabrinuti prijatelji i članovi Vanjine i moje porodice, vrlo uznemireni. Ne želim ni da pomislim šta bi bilo da je Vanjina majka pročitala ovaj malociozni naslov i kako bi to uticalo na njeno zdravlje - izjavila je pevačica tada.