Izvor:Foto: ATA images/Foto: V. Danilov

RAZVODI SE VODITELJKA "PINKA" U emisiji je optužio za prevaru

Izvor: Nportal

02.10.2024.

19:57

Voditljka je za domaće medije potvrdila vest o razvodu!

Ana Radulović, voditeljka rijalitija "Zadruga 7 Elita" razvodi se od muža Mirčeta Radulovića nakon 11 godina braka.

Ana je za domaće medije potvrdila vest o razvodu.

- S obzirom da smo oboje deo javnog života, želimo da vas obavestimo da smo doneli zajedničku odluku da se raziđemo. Zarad interesa našeg sina mi se na ovu temu više nećemo oglašavati, niti je komentarisati i davati izjave. Krivac nije treća osoba, niti porodično nasilje, već je to naša odluka, pa vas molimo iz gore navedenog razloga da ne postoje spekulacije, niti neki naslovi upitnog karaktera. Hvala na uvek divnim saradnjama, kojima se nadamo i na ubuduće i verujemo da ćete poštovati našu odluku, a isto tako i razumeti zašto više nećemo govoriti o ovoj temi - glasilo je saopštenje Ane Radulović za Pink.

BloombergAdria.com

Inače, u avgustu ove godine nastao je pravi skandal kada je Ivan Marinković optužio voditeljku Anu Radulović da vara muža i to zato što ne nosi burmu na ruci, što je ona oštro demantovala.

Ivan Marinković je optužio voditeljku da vara supruga jer ne nosi burmu.

- Sve što imam da kažem na tu temu jeste da mi se izvinio nakon emisije i neću je produbljivati dalje, a generalno bih dodala da mi je žao sto mi koji nismo naplatili privatan život konstantno nailazimo na komentare o istom, samo zato što postavljamo pitanja onima koji su naplatili i pristali na to da im se komentarišu životi i naravno postavljaju pitanja - rekla je Ana Radulović.

BloombergAdria.com

Oglasio se Ivan Marinković

Tokom emisije, Ivan je shvatio da je preterao, pa se izvinio Radulovićki i njih dvoje su se zagrlili i izmirili.

- Razgovarali smo i nakon emisije. Nije bilo lepo sa moje strane to što sam rekao, ali sam bio izrevoltiran njenim stavom da brani pojedine učesnike. I ona je sebi dozvolila da sudi o mojim vezama, i na to sam prećutao u prošloj emisiji. Tako da izgladili smo odnose - rekao nam je Ivan.

S obzirom na to da je rijaliti učesnicima strogo zabranjeno da ulaze u sukobe sa voditeljima i da u negativnom kontekstu spominju članove produkcije, Ivan je otkrio da li je zbog svog ponašanja kažnjen.

- Voditeljka ne bi smela da iznosi svoje lično mišljenje o učesnicima, tako da kada se spusti na taj nivo, daje za pravo da joj se obratim i ja lično. Nisam dobio nikakvo upozorenje o kaznama i ne vidim razlog za to - rekao je Ivan.

(Blic)