Izvor:Foto: Printskrin/Jutjub/Desingerica

"GURNUO JE KOLICA": Oglasio se Desingerica posle sukoba

Izvor: Nportal

03.10.2024.

12:46

REPER Dragomir Despić Desingerica trenutno je

Popularni reper i njegova supruga Nevena Brkljač doživeli su neprijatnost dok su prolazili automobilom kroz jedno naselj u kom su došli u sukob sa jednim meštaninom. 

Stariji čovek D.R. sa snimka, prio je nekoliko udaraca od repera, navode beogradski mediji. Čovek je pozvao policiju i prijavio Desingericu. 

BloombergAdria.com

 

Kako je D.R. objasnio, on je kosio je travu ispred dvorišta, Desingerica je projuruo brzo automobilom, on se pobunio, zatim je reper stao, izašao iz auta i pretio mu i fizički nasrnuo na njega. Dotrčao je komšija i sin kada je Desingerica najpre zapretio, a onda i fizički nasrnuo na njega i njegovog sina, piše Telegraf.rs.

Podsećanja radi, Desingerica se oglasio za Alo i otkrio: 

- Gurnuo mi je seoska kolica pod auto, da izginem. Ukočio sam, a on me je napao dok ga ja nisam ni pipnuo. Zatim se pojavio njegov sin da se bije sa mnom. Na snimku se vidi da mi je udario ženu po licu, tek tada sam odreagovao - rekao nam je, pa dodao:

- Tad sam krenuo da mu nabodem sina, jer ovaj čovek ne može da se bije sa mnom. Nikada ga ne bih pipnuo. U principu sam ja napadnut - zaključio je Dragomir za Alo!.