Izvor:Foto: ATA images

"SAD JE MILION I PO": Darko i dalje u dugovima

Izvor: Nportal

05.10.2024.

09:24

PEVAČ Darko Lazić iza sebe ima burnu prošlost, a prošle godine se skrasio pored svoje izabranice Katarine Lazić sa kojim je dobio dete.

Darko je u prošlosti imao i dugove, ali među dužnicima se našla i pevačica Zorica Marković koja mu je radi prijateljstva oprostila dugove. Jedan menadžer sa kojim i sada sarađuje je pozajmio takođe novac, a dug mu je vraćao u ratama. 

Lazić je rekao da i dalje vraća dugove, da su čak porasli: 

- Nisam još vratio dugove, porasli su. Bilo je milion, sada je milion i po. Ali dobro, čim počnem da radim, vratićemo. Bitno je da ja glava na ramenima - kazao je tada Darko i dodao:

- Ako neki drugi duguju, zašto i ja ne bih mogao? Milion i po evra nije nimalo malo. Ne šalim se. Šta koga treba da se tiče da li ja dugujem ili ne? Je l' treba sad neko zbog toga da me ubije? Sve je za ljude, ja sam najnormalniji čovek. I da dugujem, znam da ću vratiti- rekao je Lazić jednom prilikom.

Lazić se dotakao i priče o alimentaciji da ne plaća svojoj bivšoj ženi Ani Sević: 

- Ja sam stalno u dugovima i biću do kraja života. Ajde da pričamo o nekim drugim stvarima. Svi znamo ko to priča i servira, bolje nemojmo o tome - rekao je on za "Blic" i dodao:

- To lepo pitajte Anu Sević, neka vam ona kaže da li plaćam ili ne. Juče sam baš bio s njom (smeh).

Naime, folker Darko Lazić šokirao je jednom prilikom sve priznanjima o svojoj intimi, kao i tvrdnjama da je bio sa preko 300 žena.

Darko je ispričao da je plaćao devojke za intimne odnose, i to uglavno posle nastupa u inostranstvu.

- Čovek koji nije platio s*** sa prostitutkom za mene nije baš sav svoj! Svaki normalan muškarac je probao sve i svašta! Spavao sam i sa crnkinjama. Svašta sam radio posle svojih nastupa, više se i ne sećam... Sigurno su u pitanju hiljade evra, ali se ne sećam, jer je bilo baš davno. Bio sam baš lud! To je daleka prošlost i više to ne radim. Ranije sam bio sa prostitutkama, a sada imam ženu koju volim - rekao je pevač za "Blic".

Darko je priznao da je prestao da broji sa koliko žena je spavao: 

- Sigurno sam bio sa više od 350 žena! Kad sam stigao do 300, prestao sam da brojim.

#pevač Darko Lazić #Darko Lazić dugovanja #VIP #Darko Lazić #Katarina Lazić