Izvor:Foto: ATA images

"TREBLO DA BUDE OVAKO": Katarina Žutić o borbi za potomstvo

Izvor: Nportal

05.10.2024.

10:41

GLUMICA Katarina Žutić, naslednica glumice Svetlane Bojković imala je ogromnih problema da ostane u drugom stanju.

Poznata glumica i slikarka je bez ustručavanja u jednom intervju za "Blic" govorila o tome koliko joj je umetnost pomogla da prevaziđe težak period zbog činjenice da se neće ostvariti kao majka.

- Pokušala sam da imam decu, prosto nije išlo, zbog raznih razloga. Bilo mi je teško kada je taj period pokušaja okončan. U skali teških životnih perioda, prvo mi je smrt oca sa 20 godina, pa onda ovo... Bilo mi je teško da se iščupam iz letargije, ali po prirodi sam feniks i umem da se iščupam iz raznih problematičnih misli i situacija.

BloombergAdria.com

 

Katarina je istakla da je možda tako moralo da bude: 

- Prvo sam upisala režiju, nisam mogla da sedim i čupam kosu sa glave, što je sve lako reći... Počela sam opet da snimam, završila sam režiju, i onda se slikanje samo nametnulo i pokupilo me. Sa slikanjem sam potpuno zacelila ranu koja je nastala nakon saznanja da neću moći da imam porod. Ne bih imala vremena da se bavim slikarstvom da sam imala dete, posvetila bih se odgajanju, a ovako, eto možda je zbog toga trebalo da bude ovako. Čudni su putevi gospodnji - objasnila je i dodala.

Legenda dramske scene, majka Katarine Žutić, Svetlana Bojković je jednom prilikom progovorila o ćerkinoj borbi za nasledstvo: 

- Kaja je imala veliku podršku svog muža i moju, naravno. Srećna sam što smo to prevazišli. Toliko ljudi nema decu, pa živi dobar i ispunjen život. Naravno, lepo je imati unuke koji nastavljaju tvoju porodičnu istoriju. Ja to neću imati, s Katarinina i moja životna priča za mene je velika nagrada. U mom ovozemaljskom trajanju ogleda sve što sam htela i umela - rekla je ona za Gloriju.

BloombergAdria.com