Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Informacionnoe agentstvo BelTA, Tanjug/AP

LUKAŠENKOV BREND: Prodaju se majice sa njegovim citatima

Izvor: Tanjug

18.12.2021.

17:56

U MINSKU je danas otvorena prodavnica u kojoj se mogu kupiti majice i dukserice sa popularnim citatima predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka.

Prodavnica „Prvi“ je počela sa radom u jednom od najvećih tržnih centara u Minsku koji se nalazi preko puta rezidencije beloruskog predsednika - Palate nezavisnosti, preneo je Sputnjik. https://www.youtube.com/watch?v=qAv3cWNiE8c

Prvi kupac je dobio na poklon čokoladu „Predsednik“.

Odeća je u osnovnim tonovima - crnoj i beloj boji i proizvedena u beloruskim kompanijama. Cene su relativno pristupačne, majica košta osam dolara, a dukserica 16 do 18 dolara.

Na otvaranju prodavnice su prisustvovali državni funkcioneri,među kojima ministar za informisanje, pomoćnik predsednika, kao i predstavnici biznisa.

Ideja da se krilatice Lukašenka nađu na odeći potekla je od novinara koji su ranije predsedniku Lukašenku poklonili majice sa njegovim citatima. https://www.youtube.com/watch?v=KoWj05wvQoo

Najveće interesovanje su izazvale majica sa natpisima „Ne dam voljenu“, „Činjenice na sto“ i „Predsednici ne postaju, predsednici se rađaju“.