Izvor:Foto: ATA images/A. Ahel, Instagram/minajokssimovic

MINA ZAVRŠILA MASTER: Vidite na kom faksu i kojom ocenom

Izvor: Nportal

08.10.2024.

18:11

"ČESTITAM ljubavi tatina, preponosan sam", napisao je Željko Joksimović.

Željko Joksimović ima razlog da se ponosi svojom najstarijom naslednicom Minom. Mina Joksimović je krenula muzičkim stopama kao i tata. NJena nova objava na Instagramu privukla je veliku pažnju javnosti. 

Mina ne krije da obožava muziku i da je to biti njen životni poziv, te sa ponosom istaknuto na svom Instagram profilu drži u opisu ''Diplomirani muzičar''.

BloombergAdria.com

Poznato je da je Željkova naslednica nakon fakulteta nastavila sa daljim školovanjem, te je upisala master, a sudeći po novoj objavi sada ga je i uspešno završila na Filološko-umetničkom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu i to ocenom - deset.

Joksimovićeva je na svom profilu objavila fotografiju sa master radom, a opisom uz fotku raznežila je mnoge i stavila do znanja svojim pratiocima da je muzika njena istinska ljubav.

- Odbranila sam master rad na temu Filmska muzika Zorana Simjanovića u filmovima Srđana Karanovića. Istražujući njegov svet zvuka, napravila sam korak dalje u svom - napisala je Mina.

U komentarima ispod njene objave čestitke su se samo nizale, a ni Željko Joksimović nije ostao imun na ovaj veliki uspeh svoje ćerke Mine.

- Čestitam ljubavi tatina, preponosan sam - napisao je Željko.