Izvor:Foto: Shutterstock

OD NAJBOLJEG DO NAJGOREG: Rang lista muževa po horoskopu

Izvor: Nportal

09.10.2024.

09:23

STRUČNJAK za horoskop, Silvija Smit rangirala je muževe, od najboljih do najgorih, prema horoskopskim znakovima.

1. RAK U srcu većine brakova je ljubav i emocionalna predanost, a Rak će uvek tražiti emocionalnu podršku i povezanost od supružnika. Zbog toga je on na prvom mestu kao najbolji muž. Rakovi kao bračni partneri su osetljivi, brižni, otporni i snažni ljubavnici u domu, savršen materijal za muža.

2. VAGA  Razborit, ljubazan muž sa velikim srcem zvuči kao muž vrhunskog kvaliteta. Ako je vaš muž Vaga, imate sreće jer je uvek tu za vas kada je ljubav u pitanju. Vage se zaista trude da poboljšaju bračni život i odnose se s ljubavlju prema svima oko sebe.

3. ŠKORPIJA Škorpija može da izgradi emocionalne veze jednako dobro kao i da ih ruši. Ipak, ostanete li na 'pravoj' strani kod Škorpije, otkrićete osobine koje kao da su stvorene da bude savršen materijal za muža. Oni su lojalni, predani, podržavaju vas, štite i nesebični su na način na koji to nije nijedan drugi znak.

BloombergAdria.com

 

4. JARAC Jarcima se često zamera da su previše praktični i realistični. Međutim, to su dve neverovatne osobine koje pružaju temelj za čvrst, održiv i stabilan brak. Oni ne uzimaju obvezu zdravo za gotovo, a ako vam se obavežu, pomaćiće nebo i zemlju za partnera. Oni često kriju vlastite emocije, koje ne dele baš sa svima. Nakon što stupite u odnos sa Jarcem i oni shvate da mogu da vam veruju, počećete da uviđate zašto su na listi najboljih muževa prema spisku horoskopskih znakova.

5. RIBA Muž Riba je dobar ulov. Kreativni su, emotivni i učiniće sve što je potrebno da stvore mirnu atmosferu u domu i braku. Takođe će biti fantastični roditelji puni ljubavi i nege. Međutim, oni povremeno mogu da izgube osećaj za realnost, što je jedini razlog zašto su zauzeli peto mesto na lestvici najboljih muževa.

6. BIK Većina Bikova uživa u mirnom kućnom okruženju i vole luksuz i udobnost, tako da ćete sigurno izgraditi stabilan i udoban život s mužem Bikom. On će biti emocionalno prisutan, iako ćete možda morati malo da ih uputite u to područje. To je ipak investicija koja stvara savršenog muža.

BloombergAdria.com

 

7. LAV Oni mogu da budu izuzetno privrženi i predani svojoj ženi, domu i porodici, što je veliki plus ako imate muža Lava. Biti u braku sa Lavom je poput pripitomljavanja jednog, oni su puni ljubavi, predani i dragi, ali se ne suzdržavaju kad ih nešto uznemiri.

8. BLIZANAC S Blizancima nikada nije dosadno. NJima je potrebna stimulacija koja stvara srećan i zabavan brak. Emocionalna povezanost je neophodna za njih - toliko im je važna da bi je, ako je na kraju ne dobiju, mogli da potraže negde drugde. Oni su takođe lojalni supružnici.

9. DEVICA Device će se rado skrasiti, ali to ne znači da će im uvek biti najugodnije. One su odane i predane ženi, porodici i obavezama, što ih čini pravim ulovom.

BloombergAdria.com

 

10. OVAN Ako želite avanturu i želite da budete prvi u svemu, a nemate ništa protiv da muž radi šta god on želi, onda vas čeka zabavna vožnja sa Ovnom. Oni ne rade stvari na pola i uvek moraju da budu prvi u svemu što može da stvori neke zabavne avanture, a kada je sve super, Ovan će biti savršen partner i zatrpaće vas svime što vam treba u vezi. Ali kada stvari ne idu dobro, ako se on dosađuje ili postane depresivan ili ako samo želite miran život, vreme je da mu se sklonite s puta.

11. VODOLIJA Razlog zašto je Vodolija tako nisko rangirana kao muž nije taj što nije odan ili čak emocionalno povezan. Već budući da provode toliko vremena živeći u svojim glavama, malo je verovatno da će moći da vam pokažu emotivnu predanost koju osećaju prema vama na način koji biste mogli da razumete, iako će vas voleti na svoj način.

12. STRELAC Muževi Strelci su zabavni i puni živahnosti, ali jedini problem je što im je teško da budu odani. Ne znači da će svi supružnici Strelci varati, ali u suštini Strelci su ljubitelji svega, pa tako i 'drugih'.