Izvor:Foto: Instagram printskrin/sara_reljic.1

PREVARIO JE SA MUŠKARCEM: Pevačici preljuba teško pala

Izvor: Nportal

10.10.2024.

09:00

PEVAČICA Sara Reljić (28), važi za jednu od najzgodnijih mladih dama za kojima mnogi muškarci uzdišu.

Pevačica je otkrila da ju je bivši momak prevario sa muškarcem. NJegovo ime nije želela da otkrije. 

- Jedan moj bivši partner je izlagao i mene i naciju. Slučajno sam saznala da me je prevario sa jednom devojkom, a onda sam slučajno saznala da me je ponovo prevario - rekla je Sara Reljić, a Luna ju je upitala:

- Prevario te je sa još jednom devojkom?

- Kamo sreće da je sa devojkom, tako da mi je to još teže palo. Prevario me je sa muškarcem. On je javna ličnost - šokirala je pevačica izjavom u emisiji "Bunker", kod Lune Đogani.

Sara je otkrila da je zaljubljena: 

- Sjajno sam, a poslovno nikad bolje, hvala dragom Bogu. Izbacujem album. Postoji osoba koja mi je ukrala srce, ali isto tako, zavede me i nestade. Nismo se slagali, ali moje srce i dalje pripada njemu i nije me stid da kažem to. Ali, eto, generalno emotivno nedostupna u smislu da nisam ni za kakve ponude, ni za kakvu ljubav trenutno, iako moje srce pripada njemu, mi nismo zajedno – objasnila je pevačica, koja se proslavila učešćem u "Zadruzi".

Većina mašta o dvojci poput Sare, a mlada pevačica je otkrila kakve kvalitete poseduje dečko koji joj je osvojo srce: 

- Em što ima ono nešto, em što je imao sve kvalitete koje sam ja volela, ali prosto iz nekih razloga to nije uspelo. Ajde na stranu to što je lep i zgodan, nego je muškarac koji je ambiciozan i koji će sve da da na svetu da te vidi, da prođe pola sveta da bi došao da te vidi – rekla je ona, a zatim dodala da li je daljina kriva za prekid ljubavi:

- Nije daljina, neke druge stvari su u pitanju. Ali, mene iskreno nije stid da kažem da mislim da je to bio čovek mog života, ali ja sam to jednostavno pustila - rekla je ona za Grand.