Izvor:FOTO: ATA / Printskrin Instagram janavip2011

MUŽ MI BRANI: Jana želi da smanji grudi-Godinama imam problem

Izvor: Nportal

13.10.2024.

09:35

POZNATA je kao pevačica koja ima najveće poprsje na estradi.

Jana Todorović važi za pevačicu koja ima najveće grudi na estradi, a sada je progovorila o mukama koje muči zbog njihove veličine.

Za razliku od mnogih koleginica, koje često posećuju estetskog hirurga kako bi uvećale usne i grudi, Jana želi da svoje grudi smanji.

BloombergAdria.com

 

 - Zbog velikog obima grudi i njihove težine, imam problem s kičmom. Međutim, ukoliko bih operisala kičmu, za kratko vreme opet bih imala problema zbog obima grudi. Prema savetu lekara, biću prinuđena da smanjim poprsje - ispričala je Jana jednom prilikom, ali je priznala i da se njenom suprugu uopšte ne dopada ta ideja.

- Ivan mi ne da da ih smanjim, mene boli kičma od njih. Smanjila bih ih na mrvice. Kad bih smanjila grudi izgledala bih mršavije.

BloombergAdria.com

 

Folkerka neretko ističe da bi najviše volela da nema uopšte grudi, ali da njen suprug u njima uživa.

- Ako mi verujete, više bih volela da sam ravna kao daska! Obožavam da spavam na stomaku, a ovako je to neizvodljivo jer imam balone umesto grudi, ali dobro, tako je, kako je. Sećam se da se polemisalo o tome da li sam stavljala silikone ili nisam, a kad su se ljudi uverili u to da su mi grudi prirodne, počeli su da pljušte komplimenti. Svi misle da je to odlična stvar, a zapravo to najviše odgovara mom suprugu, koji u svemu tome uživa i voli što sam obdarena. o, da znate da velike grudi imaju i svoje mane - rekla je svojevremeno Jana.

BONUS VIDEO: