Izvor:Foto: Profimedia/Printskrin/TikTok/ real.estates

BAZEN, BIOSKOP, TERETANA - Vila Nikole Jokić vredna 5m

Izvor: Nportal

14.10.2024.

15:05

KAKO MEDIJI prenose košarkaš je kupio pet parcela kako bi sagradio kuću..

Srpski košarkaš Nikola Jokić živi u Americi u suvom luksuzu, ali je izuzetno vezan za rodni Sombor, porodicu i prijatelje.

Nikola Jokić pre tri godine je započeo zidanje vile u rodnom gradu. Iako su privedeni kraju, radovi nisu završeni, a Jokić je kupio čak pet parcela kako bi izgradio luksuznu kuću sa ogromnom ogradom koja mu obezbeđuje privatnost.

BloombergAdria.com

 

Jedan komšija ovako je opisao njihovu porodicu:

- Poznajem Nikolu otkad je bio mali kao na onim slikama što su se pojavile. Bio je tih i povučen, sada je isti. Kada dođe u Sombor, ne može ni na sladoled da ode da ga, a da ga ne zaustavljaju. Voza se okolo dok ga ne pojede. Ne može čak ni da stane da porazgovara sa ljudima koje zna - poručio nam je ljubazni čovek. 

Inače, košarkaš je 2021. godine kupio i vilu u naselju Čeri Hils u Denveru, koju je platio 4,5 miliona dolara. NJegov raskošni dom prostire se na mpresivnih 1.114 kvadratnih metara i broji čak 29 soba, od kojih većina ima i svoje kupatilo. Jokićev dom je okružen bujnim drvećem i zelenilom, pružajući porodici ne samo prostor za uživanje u prirodi, već i privatnost od znatiželjnih pogleda.

Na imanju je i veliki bazen, idealan za opuštanje tokom leta, dok unutrašnjost kuće odiše luksuzom. Kuća je opremljena privatnim bioskopom sa 12 sedišta, kao i teretanom, u kojoj Jokić održava formu za svoje košarkaške izazove.

Kurir