Izvor:Foto: Jutjub printskrin/ Novo jutro

"ŠTA SE DESILO U MEĐUVREMENU": Jovana na početku karijere

Izvor: Nportal

15.10.2024.

13:59

VODITELJKA Jovana Jeremić je jedna od najatraktvnijih voditeljki na malim ekranima koja privlači pažnju svojim atraktivnim izgledom i izjavama.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak aktuelne voditeljke koja je pre zaposlenja na televiziji "Pink " radila na "Hepiju". Posle rijaliti emisije, ona je sa Milomirom Marićem vodila jutarnji program. 

Ispod pomenutog snimka osvanuo je niz komentara na račun voditeljkinog izgleda i ponašanja sada i pre: 

- Dobro jutro, Srbijo. Vi gledate prvi jutarnji program u našoj zemlji. Moje ime je Jovana Jeremić i biću sa vama do 7 časova ovoga jutra - obratila se tada voditeljka gledaocima. 

Voditeljka je imala riđu kosu, a odevne kombinacije su bile zatvorenije nego današnje. 

- "Baš je bila ljupka", "Normalna, bez kompleksa", "Lepa i prijatna", "Bila je ljubaznija, šta joj se desilo u međuvremenu" - bili su samo neki od komentara. 

- Ja protiv Marića nemam ništa lično, čak mi je vrlo drag i volim ga, ali sigurno mu neću dozvoliti da mu prolaze ove fore. To može da proba kod devojaka koje forsira da sa njim vode jutarnji program. NJemu treba da bude i nagrada i kazna što je jedino Jovana Jeremić uspela, nijedna od devojaka koje on forsira nije napravila karijeru. Treba da bude ponosan, ipak je proizveo jedno medijsko čudovište - Jovanu Jeremić. Ja sam Marićevo remek-delo, i to mu je ujedno najveća kazna, a i nagrada. Iako ga volim najviše na svetu, sam je birao ovo... Sad će da oseti šta znači kad je*e Jovana Jeremić - poručila je tada za domaće medije.