Izvor:Foto: Printskrin/Jutjub/Cookrate - Meat Recipes

SVINJETINA SE TOPI U USTIMA: Neverovatan trik sa sočno meso

Izvor: Nportal

15.10.2024.

14:43

SVINJSKO meso je broj jedan koje se upotrebljava u ishrani.

Može se spremati na bezbroj načina. Da ne bi bilo tvrdo, potrebno je da iskoristite jedan kuhinjski trik. Reč je u brašnu i kiseloj vodi. 

Tako će meso biti sočno i ukusno. Isecite komade svinjskog stomaka, pa ih uvaljajte u brašno i kiselu vodu. Posle potapanja u vodu počnite da pržite. 

BloombergAdria.com

 

Potom možete iseckati luk, baburu, rukolu i peršun i napraviti ga u sosu od povrća. Salatu možete napraviti od babure, luka i soka od limuna.

Ceo recept možete videti u snimku ispod:  https://youtu.be/OfZarrHLq7I?si=K0ug7VGLoVmQ3a0_

(Trpeza)