Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Amidži šou, ATA images

ON ME JE UJEO, KOLEGE SU MI SLOMILE SRCE: Rada o Desingerici

Izvor: Nportal

16.10.2024.

08:08

PEVAČICA progovorila o odnosu sa kolegom.

Rada Manojlović nedavno je gostovala u jednoj emisiji sa kolegom Dragomirom Despićem, poznatijim kao Desingerica, nakon čega su se pojavile glasine da je pevačica koketirala s njim. Pevačica se sada osvrnula na glasine i otkrila da li je bliska sa njim.

BloombergAdria.com

 

- Samo mi nije jasno, on je mene ujeo, a naslovi su bili da ja koketiram i ja sam se kao na Desingericu naložila (smeh). A ja ustvari ne gledam u čoveka, gledam na drugu stranu, a on mene ujeda. Nije bilo da se Desingerici sviđa Rada, nego Radi Desingerica - požalila se Rada u razgovoru za Grand na naslove koji su je stavili u prvi plan na mnogim portalima.

Rada je otkrila i da li joj uprkos svemu prija taj prisan odnos sa kolegama, poput Deingerice.

- Naravno. Super. Mi se tako ujedamo međusobno (smeh). Ne - naglasila je Manojlovićeva uz smeh.

BloombergAdria.com

 

Ona je odlučila da ipak stavi tačku na spekulacije o njihovom odnosu i da ispriča ko ju je od svih kolega najviše ugrizao, a bilo je takvih.

- Za srce? Momci su mene ujeli za srce, istovremeno i kolege, ali Desingerica i ja smo ovako super. On se u toj emisiji otkačio skroz. Generalno mi se otkačimo i imamo super konekciju iako se nismo videli godinu dana, od prošlog "Amidži šoua". Mi nismo nešto da se družimo nego tako smo… Desi se nešto, neka energija - ispričala je Rada za Grand.

BONUS VIDEO: