Izvor:Foto: ATA images/A. Ahel

SLAĐA DELIBAŠIĆ "Imam 3 kuće, a živim kao podstanar za 600€"

Izvor: Nportal

16.10.2024.

14:29

SLAĐA Delibašić je nakon razvoda odlučila da promeni svoj život iz korena.

Slađa Delibašić je nakon razvoda odlučila da promeni svoj život iz korena i da jednu kuću prepiše na svoju prvu ćerku Silviju, a drugu kuću na svoju drugu ćerku Marinelu, a od treće kuće, koja je najveća, napravila je vrtić

Pevačica Slađa Delibašić devedesetih je harala javnom scenom sa bivšim suprugom Đoletom Đoganijem, sa kojim je bila deo grupe "Đogani". Međutim, nakon razvoda Slađa se potpuno posvetila porodici i privatnom biznisu.

BloombergAdria.com

Slađa iz braka sa denserom Đoletom Đoganijem ima dve ćerke. Silvija je snimila nekoliko pesama, a nakon porođaja odlučila je da se povuče iz javnosti. Inače, ona je završila školu za vaspitača i radi u vrtiću svoje majke.

Druga ćerka se zove Marinela i takođe je htela da krene estradnim putem. Pre nekoliko godina učestvovala je u „Iks Faktoru“, a odmah nakon toga se povukla u medijsku ilegalu. Diplomirala je pre dve godine na Fakultetu za fizičku kulturu i menadžement u sportu, a onda našla posao u ovoj oblasti.

BloombergAdria.com

Slađa Delibašić je nakon razvoda odlučila da promeni svoj život iz korena i da jednu kuću prepiše na svoju prvu ćerku Silviju, a drugu kuću na svoju drugu ćerku Marinelu, a od treće kuće, koja je najveća, napravila je vrtić.

Pevačica otišla u podstanare

- I dalje sam podstanar, ne živim ovde, u ovoj zgradi je jedna ćerka, a u drugoj je druga. Sukob je generacija i onda mi je bolje da imam svoj mir. Sada plaćam stan 600 evra mesečno, cene su mnogo skočile.

(Kurir)