Izvor:Foto: Printskrin/Instagram/majanikolicmaja

"SVE NAS JE IZVUKA" Maja otkrila ko joj je pomogao u životu

Izvor: Nportal

17.10.2024.

12:39

VODITELJKA Maja Nikolić jedna je od najlepših voditeljki a osim profesinalnog uspeha, ostvarena je i na privatnom planu.

U srećnom je braku više od dve decenije  Aleksandrom Nikolićem. Par je dobio troje dece, ćerke Teu i Tiju i sina Darka.

Maja je veoma vezana za porodicu i često ističe da joj je majka Stana Japundža bila najveći uzor u životu. Voditeljka je odrasla u Sarajevu u harmoničnoj porodici.

- Moja majka je energična žena, kojoj osmeh niko nikada ne može da skine sa lica. Sve nas je izvukla iz teških situacija. Sačuvala je porodicu i zaista je stub familije. Kada smo došli u Beograd, uložila je nadljudski napor da moja sestra i ja imamo normalno detinjstvo, da se školujemo- otkrila je u jednom intervjuu, prenela je "Gloria".

Podsećanja radi, Maja Nikolić, cenjena voditeljka urednica i novinarka, odlučila je da napusti televiziju Nova S koja se nalazi u sastavu "United media" i svoju bogatu TV karijeru nastavi na Blic televiziji.

Ovo je treći veliki TV transfer Blic televizije ovog leta - posle prelaska Danila Mašojevića, poznatog voditelja, i Ivana Ivanovića, autora najdugotrajnijeg late night showa, te i celokupne postave emisije “4 i po muškarca”.

- Radujem se što ću veoma brzo da se družim sa gledaocima. Ovo će biti uzbudljiva televizijska sezona za sve nas - kaže Maja Nikolić.