Izvor:Foto: Printskrin/Instagram/ _senadbasic_

UPOZNALI SE U TRAMVAJU: Glumac otkrio tajnu dugog braka

Izvor: Nportal

18.10.2024.

11:36

LEGENDARNI glumac Senad Bašić uživa već tri decenije u braku sa suprugom Jasnom.

Senada smo upoznali kao Faruka u seriji "Lud, zbunjen, normalan", a on je jednom prilikom otkrio tajnu uspešnog braka: 

-Nisam više toliko nemiran, ne uzbuđuju me sitnice i gluposti i ne gledam televiziju- ispričao je glumac, pa istakao da društvene mreže koristi samo kada to od njega traže. Kada dolazi do bračnih sukoba, glumac je istakao šta činiti: 

-Pa samo neka svako uzme svoju sobu. Francuski ležaj, to je najveća glupost pogotovo ako želite ostariti s nekim. Tu su Englezi mnogo pametniji, ona ima svoju sobu, on ima svoju, a kad hoće da rade ‘one stvari’ kucaju jedni drugima na vrata, to je apsolutno ispravno.

- S obzirom na to da je ćerkina soba bila prazna, uzmem jorgan, kupim krevet i odvojim se, napravim svoje odaje. Imamo dnevni boravak kad hoćemo nešto pričati, po dve tri rečenice, kad vidimo da će doći do sukoba odmah se raziđemo u svoje odaje- otkrio je Senad svoju taktiku za hrvatski "IN Magazin".

Bez obzira na njegovu popularnost, o Seadovom životu se ne zna mnogo. Zna se da sa suprugom Jasnom ima sina Skendera i ćerku Hanu.

LJubav među njima rodila se u tramvaju, na putu prema gimnaziji koju su svojevremeno oboje pohađali, a od školskih dana pa do danas nisu se razdvajali, te su odoleli mnogim izazovima.

Bračni život su započeli još u studentskim danima i uspeli su da prebrode mnoge izazove. 

(Blic)