Izvor:Foto: ATA images

POSLE 20LETA Pomirili se Slavica i Žika:"Neću da se pravdam"

Izvor: Nportal

18.10.2024.

12:42

U MOMENTU kada je spomenuo ime "Žika", u studiju su se svi zbunili.

Pevačica Slavica Ćukteraš najavila je novu pesmu sa kolegom Nenadom Jovanovićem, poznatijim kao Nenad Blizanac, u emisiji "Amidži šou".

Voditelj Ognjen Amidžić je upitao Nenada kako je došlo do snimanja pesme, a Slavica je sve vreme pomno slušala šta njen kolega priča.

BloombergAdria.com

U momentu kada je spomenuo ime "Žika", u studiju su se svi zbunili, a nakon toga je Ognjen i pitao "Koji Žika?" Tada su svi počeli da se smeju u studiju, a pevačica je govorila sve vreme kolegi da ju je uvalio u problem.

BloombergAdria.com

- Jao, nemoj da bude zabune. To je saradnja, kontakti - govorila je pevačica s osmehom, a onda nastavila

- To nisi trebao da kažeš, ti ne treba da pričaš, ćuti - govorila je Slavica s osmehom, a onda je rešila skrati priču

BloombergAdria.com

- Uvalio si me druže... Radim na projektu već par meseci. Zamolila sam Žiku za pomoć. On mi je izašao u susret. On će biti zvanični producent mog novog albuma. Ne pravdam se, ovo je istina. Žika me je onda zvao i rekao da Nenad ima pesmu i eto to se desilo. Da li je sad o-kej? - pitala je Ćukteraš, sve vreme s osmehom na licu.

BloombergAdria.com

Podsećanja radi, Žika je u velikoj životnoj ispovesti pričao o braku, razvodu, bankortu, ali i o velikoj ljubavi pevačici Slavici Ćukteraš. Žika je otkrio da stavljena tačka na tu ljubav, ali da mu je Slavica i dan danas draga. 

- Ona je mogla mnogo više da napravi u muzici. Nismo krili da smo bili u vezi jer je to bila ljubav, ali se završila. Slavica je meni draga i za nju me vežu lepe uspomene.