Izvor:Foto: N. Skenderija

"ISPALE TI OČI MILINKOVIĆU": Ivana napala bivša žena

Izvor: Nportal

18.10.2024.

17:43

KO JE druga žena Ivana Milinkovića i kako pevač govori o njoj?

Ivan Milinković već decenijama je na muzičkoj sceni, a najveći pečat ostavio je kao pevač grupe Legende, u kojoj je proveo skoro 30 godina.

BloombergAdria.com

 

On je svoj privatni život čuvao od medija i javnosti, međutim, neke stvari nisu mogle da se sakriju. Pevačev prvi razvod, ali i drugi brak bili su glavna tema medija. 

- Ona me je štedela kada je odgajanje sina Filipa u pitanju. Ja ujutru dođem sa puta, ona bude sa njim i gleda da on ne plače da me ne budi. Ja na sceni moram da blistam, jer neko je platio kartu i želi da te gleda u punom sjaju, ne zanima ga da li je tebi neko plakao sinoć ili ti nisi spavao. U ovom poslu stalno moraš da se dokazuješ i moraš uvek da budeš na visini zadatka. To je velika obaveza. Nažalost, malo vremena sam provodio sa sinom kada je bio mali. Moja žena me i danas kritikuje da treba sada više da budem sa njim, ali ja sam na Kosmaju, on sa društvom. Treba više vremena provoditi saa decom. Meni je tata umro 1992., a mama mi je umrla 2019. godine, kada ti odu roditelji, onda vidiš koliko ti neke stvari fale. Treba čovek da se trudi da iskoristi vreme pametno.

BloombergAdria.com

 

Oni imaju dobar odnos, a Milinković je nedavno govorio i o situaciji kada ga je njegova Milica nakon emisije u kojoj je gostovao, na vratima dočekala sa kletvom.

- Naravno da sam bio u prilici da pogledam u neku ženu, evo jednog primera. Bili smo u žiriju jedan poznati pevač i ja, naišla je jedna dobra, koja je sad jako poznata, tad je bila na audiciji, i naša rekacija je bila ovakva - prikazuje Ivan koliko im se dopala takmičarka dok priča u emisiji "Magazin In". Ja kažem: Čoveče, face su nam na ekranu ovolike, naravno reagujemo na prvu loptu, kao muškarci."

Kad je stigao kući, žena ga je dočekala s direktnim komentarom: "Milinkoviću, oči ti ispale", ispričao je Ivan i nasmejao sve u studiju.

Podsetimo, pevač se razveo od prve supruge Vesne posle sedam godina braka. Milicu je upoznao na jednom nastupu, rodila se ljubav i, u svojoj 40. godini je sa njom dobio sina.

Kurir