Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Alex Deen, Foto: Instagram printskrin/ yaemina

SADA JEDNA OD NAJLEPŠIH PEVAČICA: Evo kako je nekada izgledala Emina Jahović

Izvor: Nportal

07.09.2021.

13:43

PEVAČICA Emina Jahović je dugo na javnoj sceni, i to je razlog što je mnogi ne pamte s početka karijere. Ona je neko ko sve više dobija na popularnosti i van granica naše zemlje. Međutim nije uvek izgledala besprekorno lepo, a usluge estetskog hirurga i te kako je koristila, bar ako je suditi po njenim fotografijama sa početka karijere i sada, budući da o estetskim zahvatima gotovo nikad javno nije govorila.

Kada se pre dve decenije pojavila u javnosti, lepa Novopazarka nije bila zadovoljna svojim izgledom. Ali, u to vreme plastični hirurzi nisu bili toliko popularni, pa je pevačica postepeno sređivala svoj izgled.

Pogledajte razliku.

Pevačica gotovo nikada ne govori javno na ovu temu iako je očigledno da za svoju spoljašnjost osim genetici, zdravom načinu života, koji propagira, i napornim treninizima, takođe može da zahvali i hirurgu koji se bavio njenim izgledom.

Mada je korigovala nekoliko stvari na telu, kao što je povećanje grudi, najviše se fokusirala na lice.

Doterala je bradu, popunila usne, sredila jagodice i nos, iako je u više navrata u medijima pominjala kako ga je operisala pošto ga je nekoliko puta lomila, estetski izgleda mnogo drugačije sada. Priča se da je za sve to izdvojila više od 20.000 evra.

BloombergAdria.com

 

Danas ne može da se ospori kako je jedna od retkih žena sa estrade kojoj su estetska ulepšavanja donela plus, pored nespornog muzičkog talenta i uspeha. Nakon svega, ona veoma vodi računa o svom telu, a pored brige o sinovima, slobodne trenutke troši na vežbanje u teretani. Zato je jedna od najlepših pevačica sa domaće javne scene.