Izvor:Foto: ATA images

"VRATITE SE U SVOJU ŠTALU": Skandalozno Sergejevo ponašanje

Izvor: Nportal

24.10.2024.

12:35

POZNATI par glumac Sergej Trifunović i njegova supruga Isidora Mijanić ušli su u centar pažnje zbog incidenta u porodičnom domu. Glumac je svoju suprugu prijavio za porodično nasilje.

Sergej navodno nije napuštao zgradu posle incidenta sa Isidorom , a novinari su se našli ispred zgrade. Pokušali su da dobiju izjavu od glumca, a on im je odgovorio: 

- Neću izaći iz stana, džaba čekate - rekao je Sergej sa prozora i dodao:

- Tu ste, pa da vam kažem da neću da izađem. Sad će da dođe neka devojka da prošeta psa, ja neću da izlazim. Ođ*bite, vratite se u svoju štalu, ja neću danas da izlazim, ćao - rekao je glumac i poslao poljubac novinarima, tvrdi "Kurir". 

Komšije su za "Blic" otkrile da nisu ni slutile šta će se dogoditi sa Isidorom. Istakli su da su ih uvek zajedno viđali i da ništa nije govorilo da nešto nije u redu: 

- Delovali su mi kao skladan par, uvek su zajedno bili, šetali njegovog psa. Šta se to desilo, samo oni znaju - rekla nam je njegova komšinica, dok je drugi komšija video glumca na terasi u pola noći.

- Sergeja sam video na terasi, tumarao je, tu je proveo pola noći. On izlazi napolje samo rano ujutru, i kasno uveče kada nikoga nema... Nije ni njemu svejedno, sigurno se i pokajao što ju je prijavio. Najgore je kada čovek nešto ishitreno uradi, a sad nema nazad. Videćemo šta će biti dalje - rekla nam je komšinica.

Supruga glumca Sergeja Trifunovića, Isidora Mijanović, juče je nakon napuštanja policijske stanice odmah upućena u imigracioni centar, prenosili su domaći mediji.

Prema daljem navođenju, Isidora će biti dovedena do Hrvatske granice, a neko će morati doći po nju.