Izvor:FOTO:ATA

"TO SU BASNOSLOVNE CIFRE": LJupka o cenama nastupa kolega

Izvor: Nportal

27.10.2024.

13:32

PEVAČICA LJupka Stević komentarisala je cene nastupa svojih kolega.

LJuka kao i još par kolega vidi nepravdu kada je reč o nastupima u klubovima i regionu. 

Za samo jednu pesmu ili refren pevači na svadbama, i drugim privatnim proslavama dobiju papren bakšiš. Pevačica je gostovalau  emisiji "Ekskluziv" na Prvoj televiziji dotakla teme ogromnih cena tezgi nekih pevača koji su na početku karijere i koji. Ona smatra da takvi nastupi treba da budu jeftiniji. 

- Ovce su za šišanje dokle god ima zainteresovanih ovi će ih šišati i menadžeri a i pevači. Ja sam uvek bila realna i uvek sam govorila ono što stvarno mislim. Zamisli ti sada... stavi se recimo u kožu tog nekog izvođača i ti sad doneseš kući za jedno veče novac, za koji ljudi rade recimo deset godina da bi ga uštedeli. A ti ga doneseš za jedno veče - bila je izričita ona.

Cena nastupa mnogih prevača po LJupki je precenjena i nedopustivo velika, a tu su i bakšiši koje svako od njih dobija. Pevačica se jednom prilikom pohvalila da je na jednoj romskoj svadbi za pevanje jedne pesme dobila bakšiš od 5000 evra.

- Najveći bakšiš sam dobila na tim romskim veseljima. Nisam ni brojala. Mislim da je bio oko 5000 evra da otpevam jednu pesmu. Čak nije bila ni cela pesma - rekla je tada LJupka za Grand.