Izvor:Foto: Antonio Ahel/Stefan Tomasevic/ATAImages

"BILI SMO LJUBOMORNI": Prvo oglašavanje Tininog bivšeg

Izvor: Nportal

28.10.2024.

08:41

PEVAČICA Tina Ivanović je saopštila da se zvanično razvela od svog supruga Zorana Anđića.

U toku prošle nedelje oglasila za domaće medije i potvrdila navode, te je istakla da se na ovu temu dalje neće oglašavati.

- Ovo će biti jedino oglašavanje. Desilo se tako. Istina je, da, nažalost - rekla je Tina kroz suze.

- Moram prvo da kažem da nije bilo ni prevare, niti bilo šta, imali smo svojih razloga, neki sukob mišljenja. Ostali smo u super odnosima, prvenstveno je on moj prijatelj. Preživeli smo zajedno toliko godina - istakla je Tina za Pink.rs

Pevačicin bivši muž se sada prvi put oglasio posle razvoda i istakao kako je uživao punih 25 godina u ljubavi sa Tinom:

- Uživao sam sa Tinom punih 25 godina, ne kajem se. Tina je žena koju sam voleo najviše na svetu i dalje je volim - isitče Zvezdan na početku razgovora za "NovoMusic"  Jutjub kanal. 

Anđić je bez ustručavanja pričao o svemu, te istakao da je on vodio njenu karijeru: 

- Kada se vratila iz Frankfurta, preuzeo sam sve i vodio sam njenu karijeru. Bio sam zadužen za organizaciju, pogađao poslove u njeno ime, naplaćivao iste... - ističe on za gore pomenut kanal. 

U toku razgovora, Zvezdan je priznaje da se često nervirao zbog novinskih naslova, te ga je jednom prilikom pozvao Saša Popović.

- Saša me je jednom prilikom pozvao i zamolio da se smirim, da je sve to šou-biz. Iskreno, nisam znao da to sve tako funkcioniše, ali naravno vremenom sam shvatio - priznaje Anđić i prizaje kakav suprug je bio Tini.

- Perfektan, nikada je nisam prevario niti sam se muvao sa drugim devojkama. Dopisivao se jesam sa drugim devojkama ali nikada nisam zakazivao sastanke - priznaje on i ističe da su u tom odnosu oboje bili ljubomorni.

- Tina i ja smo bili ljubomorni, bili smo ljubomorni na pravu ljubav koju smo ona i ja imali - tvrdi on.

Sada već bivši muž Tine Ivanović je istakao da je ona najbolji čovek na estradi, te da se najviše raduje uspehu mlađe koleginice Tee Tairović.

Spekulisalo se da je nasilje u porodici razlog njihovog razvoda, ali su Tina i Zvezdan to demantovali: 

- Nikada je nisam maltretirao, to može i ona da vam potvrdi. 

#VIP #Tina Ivanović #razvod Tina Ivanović #Zvezdan Anđić #Tina Ivanović i Zvezdan Anđić razvod #oglašavanje Zvezdan Anđić