Izvor:Foto: Printskrin Instagram/ac3isb4ck/ATA images

SINOVI POŠLI U VRTIĆ Koju ustanovu su izabrali Veljko i žena

Izvor: Nportal

28.10.2024.

14:54

"SELO me privlači kao i svi poslovi na selu, nadam se da ću još više ući u tu poljoprivredu. Voleo bih da imam mini zoo vrt, da radim da repopulaciji nekih ugroženih vrsta poput egzotičnih mačaka, medveda."

Bokser Veljko Ražnatović sa svojom suprugom Bogdanom i njihovim sinovima, Krstanom, Željkom i Isaijom, živi u njenom rodnom Titelu gde su se sklonili od gradske gužve. Mali Krstan Ražnatović u aprilu je napunio godinu dana, a ponosni roditelji odlučili su da je vreme da pođe u vrtić - i to u državni u Titelu.

Veljko i Bogdana Ražnatović nisu krili svoje emocije povodom ovog događaja.

Izbor državnog vrtića u Titelu za oba sina pokazuje želju roditelja da Krstan i Željko odrastaju u sličnim uslovima kao i njihovi vršnjaci, što je posebno važno za Veljka, pisao je "Story".

BloombergAdria.com

Podsetimo, boks nije primarni posao našeg sportiste. Nakon što se oženio, Veljko se sa suprugom Bogdanom i sinovima Željkom, Krstanom i Isaijom preselio u Titel, gde ima farmu svinja.

- Na Željka uvek mora neko da pazi. NJemu je lepo i u Titelu i kod moje mame, totalno drugačije provodi vreme u Beogradu i ovde kući. Ja smatram da je za njega zdravije da odrasta u Titelu - ispričao je Veljko.

BloombergAdria.com

Kaže da sebe ne pronalazi u gradskom životu.

- Uživam sa svojim psima, imam svoje motore, razonode. Dođe mi društvo, igramo malo košarku. Hiljadu puta je bolje i mirnije nego život u Beogradu, niti idem negde, niti izlazim. Ne vidim šta bi mogao da radim u tom smogu - rekao je Veljko.

- Selo me privlači kao i svi poslovi na selu, nadam se da ću još više ući u tu poljoprivredu. Voleo bih da imam mini zoo vrt, da radim da repopulaciji nekih ugroženih vrsta poput egzotičnih mačaka, medveda - ispričao je Veljko.

(Blic)