Izvor:Foto: Anđela Stevanović

KAKAV OTAC TAKAV SIN: Evo kako izgleda sin Bebaka, svira ROK

Izvor: Nportal

24.12.2021.

12:19

LEGENDARNI pevač Željko Bebek može se pohvaliti da su mu život obeležile prelepe žene. Iz tri braka dobio je tri ćerke, ali ipak sin koga je dobio sa suprugom Ružicom njegov je mezimac , jer su njih dvojica identični.

Sin Željka Bebeka, Zvonimir Bebek, studira Rok akademiju i klavir, a takođe svira u bendu gde je prevashodno gitarista.

BloombergAdria.com

 

- U našoj pesmi „Kakav otac, takav sin“ prvi put se predstavio kao pevač i sjajno mu ide, mada ume da peva i prateće vokale na našim svirkama i koncertima – kazao je Željko za "K1".

– Kao i svaki otac, voleo bih da me Zvone „prešiša“ u svakom smislu. Ono što za sada mogu da kažem jeste da je na sceni baš onakav kakav bi trebalo da bude.

Željko Bebek na novom albumu „Mali oblak ljubavi“ ima i pesmu posvećenu ćerki.

- Ova pandemija je uz sve loše donela i mnogo toga dobrog. Na primer, mnogo sam vremena proveo sa porodicom, a u krugu najbližih ću provesti i novogodišnju noć. Imam pesmu posvećenu ćerki na novom albumu, „Kćeri moja“ se zove, a sa sinom sam otpevao pesmu i ja sam presrećan čovek. Pošto nismo mnogo putovali i nastupali, imali smo dovoljno vremena da u studiju napravimo sjajan novi album koji je poklon svim ljubiteljima naše muzike. To je znak zahvalnosti za svu podršku i ljubav, i za vetar u leđa koji mi pružaju decenijama – kazao je Bebek Bošku Jakovljeviću u emisiji „Kec na jedanaest“.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".