Teodora je stalna članica pozorišta “Boško Buha”, a nesvakidašnjom lepotom privlači pažnju. Kako je rasla u umetničkoj porodici, već od malena je znala šta će biti njen životni poziv.

Teodorina majka je Draga Živanović, koju svi patme iz filma "Davitelj pritiv davitelja", dok je otac violončelista Tešman Živanović.

 

 

Teodora i Petar su krajem avgusta obeležili sedam godina braka.

- Petrovi roditelji, glumci Danica i Lazar Ristovski i moja majka Draga Živanović u isto vreme su studirali glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, doduše, u tri različite glumačke klase. Moj otac, violončelista Tešman Živanović svirao je u Lazarovom prvom filmu “Belo odelo”, potom i u predstavi “Svakodnevno pozorište” u kojoj je igrala Danica. Sve se to se dešavalo dok se Petar i ja nismo poznavali. Onda su se naše majke jedne jeseni srele kod Doma omladine i slatko se ispričale, između ostalog i o deci. Dogovorile su se da popiju kafu, ne sluteći da će je piti godinu dana kasnije kao majke dece koja su u ozbiljnoj vezi - rekla je ranije za “Gloriju” Teodora koja je bila veoma uzbuđena kad je zvanično upoznala Danicu i Lazara, dok Petar prvi susret s njenim roditeljima pamti kao veoma spontan i prijatan.

 

 

- Prvo sam imao prilike da se nađem u društvu Teodorine majke, skuvala je sjajnu domaću kafu, a sa ocem sam se odmah prepoznao na liniji humora i pozitivnog stava prema životu. Brzo smo postali prijatelji - naglasila je ona.

Ovo dvoje talentovanih ljudi venčanje su priredili na reci u Beogradu, na jednom prelepom splavu.

- Bio je to najluđi dan u mom životu koji se ne da prepričati. Verujem da će ga svi naši prijatelji i porodice pamtiti po neverovatno dobrom raspoloženju, neumornom igranju i mnogo ljubavi – prisetila se tada glumica, a Petar se seća kako se opustio tek kad je sunce počelo da zalazi.

 

 

- Bio je kraj avgusta, velika vrućina, mnogo ljudi, prijatelja koji su došli da uveličaju Teodorine i moje trenutke sreće. Sve se pretvorilo u žurku o kojoj se i danas priča u našem društvu. Nezaboravan dan, baš onakav kakav i treba da bude - rekao je on.

BONUS GALERIJA: Slike iz privatnog albuma - Jelica Sretenović

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".