Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković ove godine obeležavaju 18. godina zajedničkog života.

Međutim, mnogima je palo u zaborav da pre nego što je postala supruga ''Branda'' iz serije ''Porodično blago'', lepa glumica bila je u ljubavi sa rediteljem Jugom Radivojevićem.

Reditelj i dan danas sa poštovanjem priča o emotivnoj vezi sa glumicom. Bivši dečko Slobode Mićalović danas je suprug dramske umetnice i voditeljke Milene Vasić, imaju i zajedničkog sina Lava. 

Foto. Printskrin/Instagram/sloboda_micalovic_

 

Glumice su napravile granicu sa prošlosti i pokazale da ih ne sprečava da sarađuju i postanu vrlo dobre prijateljice.  

Kako je odnedavno Sloboda postala stalna članica Jugoslovenskog dramskog pozorišta, gde i Milena igra, ispostavilo se da glume u istom projektu, što nijednoj od njih dve nije zasmetalo. Naprotiv, celim svojim bićem predale su se komadu koji, ako je suditi po najnovijim fotografijama na društvenim mrežama, igraju i u Barseloni.

Foto. Printskrin/Instagram/sloboda_micalovic_

 

Iako bi po mišljenju brojnih pratilaca glumice trebale biti rivalke, one zajedno provode vreme na pauzama i na plaži, a osim glume vezuje i ljubav prema muzici za koju su obe beskrajno talentovane.

Jug zaista ima razloga da bude srećan, jer retke su situacije gde se bivša i sadašnja izabranica vole, a Milena i Sloboda na dobrom su putu da postanu istinske prijateljice. 

Foto. Printskrin/Instagram/sloboda_micalovic_

 

 

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma glumice Tanje Bošković

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".