Ovan i Jarac

Ovnovi su obdareni velikom hrabrošću, mada ponekad mogu biti vrlo odbojni. Oni koji su rođeni u ovom znaku žele promene u ljubavi i brzo se adaptiraju na njih. Stabilnost im izgleda dosadno, monotono i restriktivno.

Oni koji su rođeni u znaku Jarca su takođe obdareni takmičarskim duhom, a to rivalstvo može biti ozbiljna prepreka ka harmoniji u vezi.

Za razliku od Ovna, Jarac ima velike ambicije da stalno vodi napred,  dok Ovan obožava rizike i avanture, konzervativni Jarac se ne slaže sa tim.

Foto: Profimedia

 

Bik i Lav

Bikovi su obdareni jakim i jasnim karakterom. Oni ljudi koji su rođeni u ovom znaku imaju razvijen osećaj za lepo. NJihove osnovne vrednosti u životu su porodica i dobri prijatelji, dok se Lav divi sam sebi.

U sukobima oba partnera imaju tendenciju da imaju poslednju reč, a lavovski ponos se tada suočava sa tvrdoglavošću koja je karakteristična za Bika.

Blizanci i Ribe

Blizanci su vrlo otvoreni i društveni. Oni vole da su u centru pažnje i u stanju da privuku simpatije drugih. 

Priroda onih koji su rođeni u ovom znaku ne može biti najromantičnija, već spontana i radosna. Blizanci vole ljubavne avanture i nisu odmah spremni da uđu u ozbiljne veze.

Riba ne može da zamisli srećan život bez veze u kojoj se može osloniti na partnera. Ako su oni sami u ljubavi, često su spremni na ustupke i kompromise. Nažalost, nisu uvek u stanju da dopru do Blizanaca i to može izazvati frustraciju i razočaranje kod Riba.

Foto: Profimedia

 

Škorpija i Strelac

Škorpija je pod uticajem elementa vode, a samim tim se veoma lako prilagođava novim situacijama. Ovaj znak je obdaren šarmom i seksualnošću. 

Harizmatični, pronicljivi i malo misteriozni, Škorpije lako osvajaju srca onih koji su zainteresovani za njih. Strelac je naprotiv, otvoren i društven.

Čak i u velikoj kompaniji teško je ne primetiti Strelca. Kao i Škorpija, Strelac ima jak karakter, i glavni problem u takvom paru može biti stalna borba ega.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".