Mlada glumica koju smo zapazili po izuzetnoj lepoti glumila je u filmu ''Zavet'' Emira Kusturice i u  serijama ''Šifra Despot'', ''Drug Crni u NOB-u'', posebno ''Selo gori, a baba se češlja'', poslednjih godina odlučila je da se posveti životu na selu i da svetla reflektora zameni prirodom i poljeprivrednim gazdinstvom u rodnom selu Visibaba na obroncima Zlatibora.

Porodično imanje broji 300 ovaca i nebrojeno sadnica raznog bilja, a od prošle godine kada je na svet donela zdravog dečaka, glumica igra svoju životnu ulogu - ulogu majke.

Sin Marije Petronijević mamin je centar sveta koji je u njen život uneo najveću radost.

Foto: Printskrin/Instagram/petronijevic.marija

 

Sin je u potpunosti osvojio njeno srce, a lepa glumica obožava da uživa u vremenu provedenim sa sinom. Osim toga, primećuje se da  joj život daleko od gradske gužve i te kako prija kao i preslatkom dečaku koji raste u zdravoj, seoskoj sredini.

Foto: Printskrin/Instagram/petronijevic.marija

 

- Zasad živi na otvorenom, puzi po dvorištu do beskonačnosti. Postulat koji se trudim da mu usadim, jeste: "Sine, ceo svet je tvoj i možeš stići i do zvezda ako to budeš dovljno želeo" - ispričala je jednom prilikom ponosna mama dok njeni praioci ne kriju oduševljenje prizorima i svi komentarišu da je sin Marije Petronijević pravi medenjak.

Iako se malo zna o mužu Marije Petronijević, on joj je velika podrška i jednako učestvuje u odgajanju njihovog sina. 

(Stori)

BONUS GALERIJA: Medeni mesec iz snova Sofije Rajović

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".