Prema njenim rečima, suprug joj je naneo telesne povrede i opekotine.

- Jako mi teško pada celokupna situacija, prvenstveno zbog dece. Oduvek sam se trudila da našu privatnost čuvam i nisam želela da govorim ništa ružno o Marku, ali dosta je bilo. Zarad naše dece sam ćutala, ali ne mogu više da trpim da me neko maže g**nima - rekla je na samom početku drhtavim glasom Marija.

Foto: ATA images

 

- Nijedan brak nije idealan, ja nisam savršena, ali daleko sam od nasilnika. Istina je da smo se tog dana Marko i ja posvađali. Bila sam kod lekara koji mi je rekao da sumnja da bolujem od ozbiljne bolesti i to me je jako uznemirilo. Tražila sam Marku samo da me zagrli, a on je burno reagovao i odbio me je. To me je povredilo, naljutila sam se. Viknula jesam, ali udarila supruga nisam. Žena sam od 40 kilograma koja boluje od autoimunih bolesti, kakvo nasilje ja mogu da vršim?! Marko je sve uradio jako podmuklo i namerno mi zadaje niske udarce. On je svestan kakav je moj imidž i kakvu sliku o meni ima javnost. Iako nikada ništa nije dokazano, ja sam okarakterisana kao neko ko je konzumirao narkotike, a zapravo sam osoba sa dva završena fakulteta. Sada, on pokušava da učini da moja reč nema validnost i da me predstavi kao ludaču i nasilnicu - govorila je uplakana Marija, koja je potom istakla da ovakvo suprugovo ponašanje nije ničim zaslužila.

Foto: Instagram printskrin/marija_bulat

 

- Marko je s jedne strane mangup, stalno priča o devedesetim godinama i kriminalu, a ovamo prijavljuje da ga je žena pretukla. Pa sve i da sam najgora, da sam duševni bolesnik, da konzumiram opijate, ja sam majka njegovog deteta i ovo nisam zaslužila - govorila je Marija, koja je tvrdi da je ona pretrpela porodično nasilje.

- Zapravo sam ja ta koja ima modrice po leđima i opekotinu na nozi. To su povrede koje mi je Marko zadao, ali ja ne želim da ga teretim. Nisam želela da idem kod lekara, niti imam nameru da supruga prijavim za nasilje u porodici, kao što je on uradio. Želim da se sve samo što pre završi - zaključila je ona.

Foto: ATA images

 

Marko Bulat i dalje je nedostupan i ne oglašava se za javnost.

Inače, Marko je pre dva dana prijavio suprugu zbog nasilja u porodici, kojoj je izrečena mera zabrane prilaska i udaljenja iz kuće u trajanju od 48 sati. Svađa između supružnika navodno je počela kada je Marko Mariju nazvao „narkomanom“, nakon što je u stanu pronašao „neke cevčice“, koje je nosio na DNK analizu i koja je navodno utvrdila prisustvo psihoaktivnih supstanci. Tada je Marija to negirala i u besu mu udarila nekoliko šamara, počela da ga šutira i grebe.

(Alo)

BONUS GALERIJA: Slike iz doma pevačice Branke Sovrlić 1988. godine

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".