"Zamagljeni prozori? Nema problema - isprobajte ovaj štos!" podelila je jedna automobilska kompanija na svom TikTok profilu objašnjavajući nekoliko koraka koje treba slediti.

Prvi korak je uključiti grejač na maksimalnu temperaturu kako biste osigurali da što više toplote ide prema vašim prozorima. Zatim uključite klima uređaj koji će isušiti vazduh u automobilu, a upravo to je ključni korak za brzo čišćenje vetrobranskog stakla.

@carsdotcom Foggy windows? 😱 No problem--try this hack! #tiktokchallenge #carhacks #carsdotcom #hack ♬ original sound - Cars.com

Nakon što je klima uređaj uključen, isključite cirkulaciju vazduha. Ovo dugme često može da se pronađe kao ikona automobila sa strelicom okrenutom unazad. Sve što sada treba da učinite jeste da malo otškrinete prozore i vaš vetrobran mora biti čist.

Vozači su prilično impresionirani videom, a jedan TiktToker priznao je da se borio sa ovim problemom kad je naišao na snimak koji mu je pomogao: "Imali smo ovaj problem i TikTok je došao u pomoć", napisao je.

"Vauuuu, moram ovo da probam", "Odličan savet!"i "Ova ideja je tako korisna" samo su neki od komentara vozača.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".