Legendarni pevač Zdravko Čolić (71) važi za jednog od najboljih i najpopularnijeg izvođača na našim prostorima. Istim žarom peva kao i decenijama ranije, a posetilaca na koncertima ima sve više iako su mlađe generacije za njega mogle da saznaju samo od roditelja.

 

Foto: Dragan Karadarević

 

 

Jedna fotografija osvanula je ovih dana na društvenim mrežama, a njoj ide u prilog činjenica da je Zdravko ne samo sjajan pevač i šoumen, već i jedan od najlepših muškaraca. Pripadnice lepšeg pola doslovce su padale u trans na nejgovim koncertima. 

Čola se veoma dobro drži i na početku 8. decenije života, a mnogi znaju i kako je izgledao kao mlad, pa se slažu u oceni da se po izgledu i harizmi još nije pojavio dostojni naslednik legendarnog Čole. Dame su ostale bez teksta kada je objavljena Čolina fotografija iz njegovih vojničkih dana. 

Zdravko na ovoj fotografiji nema za njega tipičnu dugu kosu jer su vojnički zakoni tako nalagali, a pozirao je u uniformi koja se sastojala iz sive košulje zakopčane do grla i maslinastozelenog vojničkog odela. Slavni šmeker je čak i u vojsci preko košulje nosio crnu kravatu, a komentari na tu njegovu retro-fotografiju nisu izostali.

- Bio je prelep! Neponovljiv na estradi! -

- Prvi put u životu ga vidim sa kratkom kosom -

- Kakvo je to bilo vreme, kad je i Čola služio vojni rok -

- Lepota, stas, glas, kultura, sve u jednom čoveku. Neponovljiv je! -

- Jao kakva lepotaaaa i mladost lepa sama po sebi -

- Svaka mladost je lepa, ali Čolina je najlepša - bile su samo neke od reakcija.

Čola se, podsetimo, skrasio pored supruge Aleksandre, sa kojom je već 20 godina u braku. Imaju dve ćerke, Unu i Laru.

 

Foto: reprint TV Novosti

 

 

- Nas dvoje smo se venčali potpuno spontano na Prvi maj. Svi su mislili da je skrivena kamera jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi pa je to bilo dža ili bu. Da bi veza ili brak trajali, moraju da postoje poštovanje i prijateljstvo - prisetio se legendarni pevač za Story. On je i dodao i šta je to što je u moru devojaka izdvojilo baš Aleksandru.

- Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu pa smo nastavili da se viđamo, a s vremenom smo počeli vezu. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, mislila o meni, brinula moje brige - izjavio je Zdravko jednom prilikom.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".