Proslavljeni sportista je gostovao u emisiji "Sceniranje" gde je veći deo emisije preplakao. Kako i ne bi kada mu je domaćica Vanja Camović priredila iznenađenja i postavljala pitanja koja su izazvala njegovu najdublju emociju. Nekadašnji odbojkaš je posebno slab na porodicu.

- Šta je žena koja zaslužuje olimpijsku zlatnu medalju? Kako biste nazvali nekoga ko u 21. godini zagrli jedan novi život, spreman je da svoje želje i ideje skloni sa strane zato što želi da svojoj porodici da pruži sve? Tačka. To je za mene kao čoveka vrh. Drugo su samo priče. Supruga me je prevarila u cvetu mladosti. Ja sam imao samo 31 godinu, a ona iskusna sa 21. Kad sam progovorio s njom dva minuta, znao sam da ću da se oženim njom - iskren je bio Grbić.

On je jedan od retkih muškaraca koji je prisustvovao svakom porođaju svoje žene:

- Ima ljudi koji tome ne mogu da prisustvuju i razumem to. Ja sam prisustvovao svim porođajima moje žene. Bogu hvala, svi su prošli na isti način. Ja to doživljavam da sam sa svojom suprugom u trenutku kada se dešava nešto najlepše što treba da se desi i taj trenutak nas zbliži još više. I njoj je značilo. Porodica je sav moj svet. Ovo je moje bogatstvo. Žene odlučuju koliko će dece imati. Sve što sam postigao je nula u odnosu na porodicu. To je tako. Šta ostane iza čoveka - njegova dela i deca. Ono čime ih naučite i koju poruku nose. To je to. Beskrajno su draga i dobra deca. Moram da budem pravičan kao otac. Oni ipak odrastaju u Beogradu i supruga i ja vodimo računa da ih uputimo. Oni su super, dobri su u školi, aktivni su u kampu koji vodim - otkrio je on.

Foto: Printskrin/Instagram/Kurir

 

Svojevremeno je važio za velikog zavodnika, ali on priznaje da nije to bilo tako:

- Bio sam veoma stidljiv. Nikada nisam prilazio devojkama jer sam se plašio da će da me odbiju. Je l' ste videli moje slike sa 18-19 godina? Niko ne bi rekao da imam 52 godine, ali jednostavno, to je bilo tako - precizirao je.

Priznao je da lako zaplače.

- Desi mi se da gledam i da zaplačem zbog nečega što je meni emotivno. Za nešto što ja smatram da je neko spreman da pogine, u šta verujem, meni je to tako - zaključio je.

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma Dejana Stankovića

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".