Glavni akteri u jednoj od priča bili su Nemanja Gudelj, Luka Jović, Dušan Vlahović i Predrag Rajković koji su navodno imali fizički okršaj zbog žena.

Dušan Vlahović je na jednoj od konferencija upitan o tračevima unutar tima.

– Jako mi je žao što moram da počnem o ovome. Suvišno je reći, ali moram da reagujem jer se radi o meni. Te stvari su ozbiljne gluposti i nebuloze, to rade ljudi kojima je dosadno i nemaju šta da rade jer su iskomplesirani, ljuti i frustrirani, bio je jasan Dušan.

Da se takva situacija nije dogodila, kao i da je raspoloženje u ekipi Dragana Stojkovića na zavidnom nivou, svedoči fotografija iz svlačionice na kojoj se nalaze "sukobljeni" fudbaleri.

- Spreman za sledeću rundu - napisao je Jović na slici koju je na svom Instagram profilu podelio i Gudelj, stavljajući tako tačku na pomenutu aferu.

Foto: printskrin Instagram/lukajovic

 

Sada se na ovu temu našalio i Dragan Bjelogrlić, glumac i režiser filma "Montevideo, Bog te video".

Foto: Printskrin Instagram/draganbjelogrlicbjela

 

 

- Onomad kad su se Moša i Tirke svađali ko se sa čijom devojkom šalio došli smo do polufinala, samo kažem, pisalo je u objavi koju je Bjela podelio na svom Instagram profilu.

Podsetimo, u filmu koji govori o odlasku naše fudbalske reprezentcije na prvo Svetsko prvenstvo u Montevideu dva glavna napadača našeg tima, Moša i Tirke, u jednoj od scena posvađali oko devojke Rose.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".