Milica Nedić je jedna od poznatijih voditeljki već godinama, uvek se trudi da bude profesionalna, a o njenom životu se ne zna skoro ništa, s obzirom na to da ne voli preterano eksponiranje kada se ne radi o poslu.

Malo je poznato da je Milica u skladnom braku sa poznatim novinarom i direktorom Radio Beograda, Milanom Nedićem, sa kojim ima i sina Nikolu.

- Mnogo naučenog u poslu dugujem suprugu Milanu. Volim da čujem njegove pohvale o svom radu, mada su mi draže kritike. Sa svakim novim danom učim i od sina Nikole, perspektivnog, obrazovanog i ambicioznog studenta, koji je prava riznica mudrosti, duhovitosti i mladalačke snage koja daje onu najvažniju, životnu. Bez njihovog, i ogromnog razumevanja roditelja, brata i prijatelja, ja ne bih bila ja - rekla je ona jednom prilikom za Novosti.

Otkrila je i da sa sinom ima prijateljski odnos i da, dok je bio mali, nije bila preterano stroga.

- Ne volim, a i ne moram često da budem stroga jer smo izgradili odnos u kom nema tajni i nerešivih prepreka. Ipak, ponekad kada su u pitanju sitne obaveze u kući, moram malo da uvedem red.

Ona obožava porodične šetnje i vikende u Grockoj, gde imaju porodičnu kuću.

- Nekoliko dana između proleća i jeseni svake godine ostane upamćeno po druženju sa najmilijima. Volimo da ručamo u prirodi, beremo trešnje ili grožđe. Imamo najlepši pogled na Dunav, Smederevsku tvrđavu i Karpate. Pesma zrikavaca i nebo gde su zvezde najbliže, naprosto nam čuvaju snagu za celu godinu - rekla je voditeljka jednom.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".