Zbog dugog procesa koji uključuje metodu jednostavnog puštanja grejača na vetrobransko staklo često možete i da zakasnite na posao.

Jedna žena na svom TikTok profilu otkrila je trik za brže odmrzavanje automobila, koji vas neće koštati ni dinar više. Sara Dojč objasnila je kako jednostavna promena štitnika za sunce može da promeni grejanje vašeg automobila.

Objasnila je kako bi vozači trebalo da spuste vizire kada odleđavaju automobil. Vozač bi trebalo da počne ispuštanjem vrućeg vazduha na prozor kao i obično, ali sa spuštenim vizirima. Proces odmrzavanja je puno brži uz ovaj jednostavan korak.

@saraedeutsch Teen drivers need to know this! Frozen windshield are about to be a thing with all the cold and snow #winter #buffalosnowstorm #winterweather #snow #teendriver ♬ original sound - Sara Deutsch

- Dakle, snimam ovaj video svake godine. Ako imate vetrobransko staklo koje je zaleđeno, obavezno spustite vizire, tako da zaustave protok vazduha i pospeše brže odmrzavanje vašeg vetrobranskog stakla. U suprotnom, možete osetiti kako vazduh izlazi pravo do vas - rekla je žena.

Sarin video skupio je više od 2,8 miliona pregleda, a mnogi korisnici ostali su oduševljeni jednostavnim trikom.

- Ovo je zapravo prilično pametno. Kako se nisam setio toga - rekao je jedan muškarac, dok je druga korisnica dodala: - Imam 40 godina i tek sam sad saznala za ovo!

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".