Bajaga je velika zvezda našeg estradnog neba, tokom višedecenijske karijere gotovo nikada svoju porodicu nije eksponirao u javnosti, a intimu je pažljivo čuvao iza zatvorenih vrata.

Foto: ATA images

 

 

Vest da se nakon više od tri decenije dugog braka razvodi od supruge Emilije, odjeknula je u medijima kao grom iz vedrog neba, pa su neminovno u centar pažnje dopeli i sin, kao i ćerka Momčila Bajagića Bajage.

Iako se sa suprugom kao i sa decom retko pojavljivao na gradskim dešavanjima i bilo kojim drugim javnim skupovima, neretko je muzičar isticao kako su oni njegova najveća podrška i oslonac, a sin i ćerka Momčila Bajagića Bajage ujedno i njegovi največi kritičari.

Foto: N. Fifić

 

 

- Marko i Anđela su najveći kritičari mog rada, ali uvek su pozitivni. Oboje vole da slušaju moju muziku, mada primećujem da su krajnje subjektivni kad procenjuju moje pesme. NJihovo mišljenje uvažavam, ali mislim da im se uglavnom dopada ono što radim. Tako kažu - istakao je Bajaga u jednom od retkih intervjua u kojima je spomenuo svoju decu koja, nije krio, sa društvom redovno idu na tatine svirke.

Jedna od retkih fotografija na kojoj možemo videti kako je nekada izgledala ćerka Momčila Bajagića Bajage osvanula je na društvenoj platformi Instagram, a brojni fanovi muzičara sa oduševljenjem su komentarisali njegovu naslednicu koja je sada već devojka svoja i autentična.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Anđela je rođena 1988, osam godina nakon što je na svet došao Bajagin i Emilijin prvenac Marko, a muzičar nije krio da njegova mezimica pokazuje interesovanje za muziku:

- Anđela pomalo svira klavir, pomalo i gitaru. Išla je dve godine na časove pevanja kod moje dobre prijateljice Aleksandre Kovač, a opredelila se za dizajnersku školu - otkrio je jednom prilikom Bajaga.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".