Glumac je od 1982. u braku s Reom Perlman (74), zvezdom sitkoma "Kafić Uzdravlje", koja je još 2012. govorila da se razvode. Ipak, par koji ima dve ćerke i sina, nije se zvanično rastao.

Ne žive zajedno od 2017. godine i Deni je prevario Reu, ali ona je pre nekoliko meseci u intervjuu za People istakla da joj nedostaju njihovi zajednički trenuci. - Ponekad poželim da smo još uvek zajedno jer su to bili dani slave. Ali ovo sada je drugačija vrsta dana slave - ispričala je glumica.

Perlman uvek pozitivno govori o suprugu, a pre tri godine je rekla da se neće razvesti. - Ne razvodim se. To nije u planu. Neće se dogoditi. Zašto bi? Živimo odvojeno i često se viđamo - ispričala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danny DeVito (@dannydevito9)

- Deni i ja smo uvek voleli jedno drugo i imamo zajedno troje neverovatne dece i zaista se slažemo oko skoro svega važnog. Znate, zajedno smo 40 godina. To je puno vremena - dodala je.

Par se nekoliko puta razdvajao tokom godina, ali uvek ističu koliko jedno drugom znače.

- Prijatelji smo. Srećni smo. Svi su srećni - rekao je Devito jednom prilikom.

Čini se da Rea ima razumevanja za, kako su otkrili Denijevi saradnici, njegove romanse sa statistkinjama na snimanjima kojima zauzvrat obećava slavu. Tu se spominjao i film "Hoffa" iz 90-ih i jedan specifičan slučaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rhea Perlman (@perlmonster)

- Obećao je plavuši, koja je bila statistkinja, da će postati poznata ako mu pruži određene usluge. Ostatak glumačke ekipe i produkcija su znali šta se događa kad ona odlazi s njim u limuzini - ispričao je izvor.

Mnoge je ova informacija zabrinula jer je Deni često znao da odrađuje snimanja s jako mladim koleginicama.

Par se upoznao 1971, kada je Rea gledala na Brodveju predstavu "The Shrinking Bride", u kojoj je njena prijateljica glumila s Devitom. NJena sva pažnja se usmerila na Denija koji oduvek ima smisla za komediju, a nakon predstave su izašli zajedno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danny DeVito (@dannydevito9)

Samo dve nedelje nakon što su se upoznali, počeli su da žive zajedno. Venčali su se 11 godina kasnije, 28. januara 1982. i dobili ćerke Lusi (39) i Grejs (37) i sina DŽejka (35).

Inače, Deni, koji je poslednjih godina privukao pažnju u komičnoj seriji "Uvek je sunčano u Filadelfiji", ostvario je uspešnu holivudsku karijeru i njegovo bogatstvo se procenjuje na 80 miliona dolara. Istakao se u "moru istih kolega" svojom visinom od 147 centimetara, koju je uzrokovala Ferbankova bolest ili multipla epifizna displazija. Reč je o retkom genetičkom poremećaju koji pogađa rastuće krajeve kosti pa ljudi, koji ga imaju, niskog su rasta.

Svojevremeno se pričalo i da je glumac problematična osoba za saradnju. NJegove kolege su rekle da zna da dođe na setove i samo snimi svoje scene i potom ode bez komuniciranjima sa ostalima.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".