Poznati par Saška Veselinov i Đorđe Đoković pre nekoliko meseci svoju vezu su krunisali brakom. Od tada njih dvoje uživaju u prelepoj ljubavnoj priči, a lepa Saška je nedavno na svom Instagram profilu podelila lepe vesti.

Ona je otkrila da će za tri meseca postati mama, kao i da nosi dečaka. Par se oko imena za naslednika dogovorio još na početku svoje ljubavi, tako da o tome sada ne moraju da razmišljaju.

- Đole je za svoj rođendan, koji je 17. jula, poželeo da se ostvari u ulozi tate i da se oženi. Sve želje su mu bile usmerene na proširenje porodice. Posle samo nekoliko dana, radila sam laboratorijske analize, jer sam imala užasne vrtoglavice i konstantne mučnine i zapravo smo na taj način i saznali da sam trudna. Bio je presrećan, a ja ne znam šta bih mogla da mu poklonim za sledeći rođendan - rekla je ona.

Foto: ATA images

 

 

Đokovićeva snajka kaže da je na početku imala mučnine i otkrila kako protiče trudnoća.

- Imala sam mučnine na samom početku trudnoće, od ujutru pa sve do uveče. Ja sam u toj situaciji pronašla dobru stranu, a to je da se na taj način neću prekomerno gojiti (smeh). Kasnije sam počela da imam probleme sa gorušicom i to stanje i dalje traje, ali definitivno najteže što mi pada je oticanje nogu, ti bolovi su vrlo neprijatni i ne slažem se sa onim "najlepši period u životu je trudnoća". Za mene najlepši period dolazi onog momenta kada budem donela na svet našeg dečaka. Nestrpljivi smo i brojimo dane do tog susreta - kazala je ona i priznala da ne postoji trema jer je pronašla partnera koji će joj pomagati oko bebe.

- Rekla bih da je osećaj uzbuđenja pristutan kod mene. Srećna sam i isto toliko mirna, jer znam da sam pronašla životnog saputnika za oca svog deteta i nešto najvažnije je, za samo odrastanje i vaspitanje, da dolazi u zdravu sredinu, da postoji razumevanje i ljubav sa obe strane. Na taj način možemo sve.

Foto: Printskrin/Instagram/saskaveselinov

 

 

O imenu za dete su se dogovorili već na početku veze.

- Nas dvoje smo još na početku veze započeli tu temu i odredili kako će deca da nam se zovu jednog dana. Imamo dva imena, jedno muško i jedno žensko, tako da nije bilo pregovora kada smo saznali da sam u drugom stanju. Đole je trebalo da se zove tako, ali mu je mama promenila ime u zadnji čas i nazvala ga Đorđe, a ako vam ja kažem svoju stranu priče onda ćete moći da saznate vrlo lako, tako da ću biti tajanstvena ovog puta - rekla je ona.

Srećnu vest Saška je prvo podelila sa svojom mamom.

- Moja mama je prva saznala. Sa njom imam takvu povezanost, da u svakom trenutku zna sve što se dešava u mom životu, kao i ja u njenom. Tata mi je emotivac i on često zaplače od sreće. NJemu je dovoljno da me vidi, da pomazi stomak i ta njegova strana dolazi do izražaja. Potom smo otišli kod Đoletovih roditelja. Dijana je veseljak, ona je donela piće da se nazdravi dok je Srđan, zaštitnički nastrojen prema meni, odmah ponudio svaku vrstu pomoći i rekao je: "To je, bre, snaja moja" i zagrlio nas. Svi su bili presrećni, zaista.

Iako je u drugom stanju, Saška aktivno radi na svojoj liniji kupaćih kostima.

- Za mene nema odmora ni jednog jedinog dana. Otkad sam ostala u drugom stanju, radim i više nego sto sam to činila pre. Moj stav je da ako nisam zadovoljna sobom, ako ne radim na sebi, da neću biti dobra ni za svoju okolinu. Želim da jednog dana moje dete bude ponosno na svaki korak koji sam napravila u prošlosti i da ga učim pravim vrednostima. Nakon letnjeg asortimana, izašla je kolekcija za jesen-zimu, zatim smo pre nekoliko dana slikali novu kampanju, u pitanju su urbani modeli od veštačke kože. Sve je to bio uvod za ono što se mesecima sprema, a to je "Saash wedding concept". U pitanju je salon venčanica koji će biti otvoren početkom marta ove godine. Kao što već i znate, za svoje opštinsko venčanje sam vredno radila na kreiranju haljine i time najavila šta to možete očekivati od mene u budućnosti. U sklopu tog salona bice i "Saash shop", gde će biti izložene sve kolekcije koje su do sada ugledale svetlost dana, sa još mnogo noviteta - rekla je ona za "24sedam".

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".