Harijeta Simić - Harina operisala je rak dojke, a dok je bila na najvećim mukama, pevačica priča da ju je muž pozvao i rekao da želi razvod.

Pevačica Harijeta Simić (40) nedavno je ispričala tešku sudbinu o raku dojke, a sada je otkrila da ju je muž ostavio sedam dana nakon što se operisala. Želju o razvodu joj je, kako kaže, saopštio preko video poziva.

- Za njega sam se mnogo žrtvovala, dala sam zlato u vrednosti od nekoliko hiljada evra da vrati dugove. Dao je i on meni za lekove, ali... Nedugo zatim sam ponovo prodala nakit kako bi on mogao da plati kiriju za stan i kupi novi kamion. Sada, nakon sedam dana od operacije i amputiranja dojke, on me zove da mi kaže da ne želi više da bude sa mnom i da je našao novu – rekla je Harijeta za "Blic".

 

 

- Rekao mi je da ga više ne zovem i da će se tom devojkom oženiti. Ostavio me je u najtežem trenutku. Iskoristio me je i ostavio. Ne mogu da verujem šta mi je priredio, pritom me čeka još hemoterapija i zračenja, ali njega to ne zanima.

Harijeta ističe da je zbog njega zapostavila karijeru, kao i da ju je stalno ponižavao.

 

 

- Zapostavila sam pevačku karijeru zbog njega i njegove ljubomore. Nije mi dao da gostujem po emisijama u koje su me zvali, ni da pevam, sve sam ga slušala i evo tri godine ništa nisam radila. Stalno me je ponižavao i govorio da su sve pevačice prostitutke. Kada se oporavim, posvetiću se snimanju pesama - zaključila je pevačica.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".