O odnosu ljubavnog trougla Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić i Anđela Đuričić priča se danima unazad. Anin ulazak u šestu sezonu rijalitija ''Zadruga'' poremetio je sve, a naročito Zvezdana koji ne može da se obuzda te plače, viče, lomi po kući, a u jednom trenutku je i iskočio kroz zatvoren prozor.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

On je sinoć imao emotivni slom pred Anom, te je pao na kolena, molio je i plakao, pa ni ona nije uspela da ostane u potpunosti imuna na njegove suze, te je i sama zaplakala.

Međutim, mnogima je zasmetala jedna Zvezdanova rečenica koja je u javnosti probudila sumnju da su njih dvoje u dogovoru i da sve rade smišljeno.

- Jesam li dobro skočio? - pitao je Slavnić aludirajući na iskakanje kroz prozor.

 

 

- Ha? - pitala je Ana

- Jesam li dobro skočio?

- Kaskaderski - nasmejala se Ana.

Ovaj video kruži društvenim mrežama, a izazvao je veliku polemiku u javnosti.

Foto: Jutjub printskrin/Mikimau5

 

 

Naime, jasno se vidi da je Zvezdan rukama zaštitio lice i oči, a da je u zaletu prvo kolenom razbio staklo! Ova “tehnika” probijanja staklenih vrata izgleda vrlo uvežbano, a na veštini bi mu pozavideli mnogi kaskaderi! Takođe, osim što to nije uradio u žaru svađe, pre nego što se zaleteo prvo je nekoliko puta odmerio vrata, što je mnoge navelo na zaključak da je odglumio afekat, te da je sve to uradio kako bi emotivno manipulisao Anom.

Naime, dramatična scena u kojoj se Slavnić svom snagom zaleće i prolazi glavom kroz staklena vrata potresla je gledaoce rijalitija, ali vrlo brzo su svi zaključili da je Zvezdan prošao bez ijedne jedine ogrebotine! Fanovi “Zadruge” su se odmah bacili na raskrinkavanje Slavnića za kojeg tvrde da nije ni imao nameru da povredi sebe, o čemu svedoči i usporeni snimak.

 

“Psiho manipliše celom kućom”, “Prvo glavom izračuna gde su letvice na vratima pa rukom probije da se ne povredi, kao kaskader. Sve je smisljeno, ko i svaki njegov korak”, “Slina folirantska”, “Ha, ha, ha lik proleće kroz staklo, a stavlja ruke da ne povredi glavu”, “Tri puta je išao do vrata i nazad merio kako mu je najsigurnije i tek onda izleteo i to s rukama napred. Pritom ni jednu ogrebotinu nema, isto kao i sa nožem”, “Ovo je takav folirant, manipulator… Treba đubre isterati…”, “Čovece on zna da je ona osetljiva na njegovo zdravlje i da joj žao i sada manipuliše, ne zna kako da skrene paznju da bi se ona spustila i nastavilo se sve kako on hoće.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

Sličan slučaj sam nažalost videla”, “Namerno to radi da je zastraši da ne sme pričati. Podrška za Anu!”, “Ana njega nije smela ostaviti, jer joj je pretio ovim, to je očigledno”, “Vrsta emocionalne ucene. Ja cu da se samopovređujem ako ti Ana uradiš ono sto meni ne odgovara, ako ti kazes ovo/ono, ako ostanes u “Zadruzi” ja ću da se isečem, prođem kroz staklo… Drugim rečima opet je Ana “kriva” za Zvezdanovo ponašanje” – bili su samo neki od komentara.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".