Porodica Gudelj vrlo često biva komentarisana naročito na društvenim mrežama, kada su u pitanju njihove fotografije koje objavljuju javno. Podsetimo, krajem 2022. godinu pojavila se fotografija na kojoj se grle i ljube, što su mnogi prokomentarisali na Tviteru neprimerenim sadržajem. 

Međutim, to njih nije sprečilo da nastave sa novim šokantnim fotografijama. 

 

 

Tviterašima je za oko posebno zapala fotografija na kojoj Vanja Gudelj, mlađa sestra fudbalera, brata ljubi direktno u usta.

Na jednoj od fotografija koja je zasmetala tviterašima jeste ona na kojoj Nemanja Gudelj leži u krevetu, dok ga rođena majka ljubi ga u rame. Međutim, sa druge strane ipak je jasno da je ova porodica neverovatno bliska, da su uvek jedni uz druge i da je Nemanja, Dragiju i Vanja majka posebno u srcu.

Foto: Instagram printskrin/oliveragudelj

 

 

S druge strane, bliskost među članovima porodice uopšte nije strana jer prelepa Vanja ovakav odnos ima i prema drugom bratu kog takođe na sličan način ljubi u a to je pokazala i na nekim od fotografija koje je sama objavila. Ovo svedoči svakako o tome koliko su pažljivi jedni prema drugima kao i da su u današnje vreme kao porodica veoma bliski kada vlada neopisiva otuđenost među ljudima.

Foto: Instagram printskrin/dragigudelj

 

 

Nova rođendanska slika majke i sina ponovo je zaledila javnost. Oliverin mlađi sin Dragi Gudelj je na svom profilu objavio fotografiju sa majkom koja je mnoge ponovo isprovocirala. Dragi je naime obrazom naslonjen na majčine grudi i čini se da ova porodica u tome ne vidi ništa neobično.

Javnost, sa druge strane ipak burno reaguje govoreći da bez obzira na majčinsku ljubav i ljubav dece prema majci ovakvve slike u ovom uzrastu ipak deluju neprimereno.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".