NJegova oaza mira nalazi se van Beograda, ali široj javnosti nije poznata tačna lokacija njegove "brvnare".

Voditelj je uložio puno truda u svoju kuću, koja je beg od beogradske gužve, a kada u njoj boravi, njegovi verni psi, mu prave društvo.

Takođe, sudeći po fotografijama sa društvenih mreža, Memedović svaki veći praznik obeležava upravo daleko i izolovan od svih.

Foto: Instagram printskrin/jovanmemedovic

 

Ovaj dom u prirodi sav je u drvetu, a u unutrašnjosti mogu se pronaći razni korisni alati, poput peći i sekira, koje omogućavaju lakši rad oko same kuće i cepanje drva za potpalu. Na zidovima se nalaze uspomene nastale prilikom snimanja emisija "Sasvim prirodno" , koje Memedovića čine izuzetno ponosnim.

Foto: Instagram printskrin/jovanmemedovic

 

Kada boravi u ovoj brvnari, voditelj neretko voli da uživa u nekoj dobroj knjizi, te ih se može naći pregršt u njegovoj kolekciji.

Foto: Instagram printskrin/jovanmemedovic

 

Spoljašnost kuće nije otkrivena za javnost, ali Memedovićevi verni pratioci sa "Instagrama" zapazili su prostrano dvorište, koje tokom toplijeg vremena obiluje zelenilom i drvećem.

Voditelj je obezbedio i  kutak za svoje verne pse, te i oni imaju svoje "parče" u vikendici za uživanje, a poznato je da Memedović obožava životinje, naročito svoje, za koje kaže da su njegovi verni prijatelji.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".