Otkako je sredinom prošle godine odjeknula vest da je voditeljka uplovila u romantičnu vezu sa zgodnim pilotom, a nedugo zatim mu na plaži jedne egzotične destinacije rekla "da", jedna od najprepoznatljivih lica televizije Pink naprosto blista i čini se da osmeh sa njenog lica ništa ne može da skine.

Foto: V. Danilov

 

 

Dečko Gordane Uzelac, tačnije njen verenik Đorđe, muškarac je kakvog bi svaka pripadnica nežnijeg pola poželela za sebe, međutim njegovo srce ukrala je poznata novinarka koju on drži kao malo vode na dlanu i kojoj se na sve načine trudi da udovolji.  

Kako su u skladnoj emotivnoj vezi već skoro godinu dana, voditeljka i ovaj uspešni muškarac svaki trenutak provode zajedno. U svojoj ljubavi uživaju maksimalno, a detalje iz njihove svakodnevnice među kojima su i putovanja kojima se par neretko počasti, Goca često podeli na društvenim mrežama i obraduje pratioce.

Upravo to je slučaj i sada, kada je objavila fotografiju sa primamljive destinacije, dalekog NJujorka gde je uz voljenog čoveka odlučila da napravi predah i napuni baterije za poslovne poduhvate koji je očekuju. Srećni i raspoloženi, dečko Goce Uzelac i novinarka pozirali su visoko među oblacima, gde su se inače i upoznali, kako je voditeljka otkrila za "Story" prošle godine, na jednom letu, gde joj je kao kapetan Đorđe poželeo dobrodošlicu, a varnice su odmah sevnule.

Foto: Instagram printskrin/gordanauzelac

 

 

- Bila je to obostrana zaljubljenost u trenutku. Znam da je ljubav kompleksna emocija, osećanje prepuno različitih nijansi koje zahteva temeljno poznavanje druge osobe, ali oboje verujemo da idemo ka tome. Što se više upoznajemo, veza među nama postaje čvršća - priznala je tada Goca po čijem blistavom osmehu možemo zaključiti da zaista živi najlepši period života, te nas ne bi začudilo da uskoro zazvone svadbena zvona.